RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Председателят на ЖениГЕРБ Ирена Соколова призова на отчетно-изборното събрание в Пазарджик за мобилизация преди местните избори

Пазарджик ЖГЕРБ„Всяка партия остойностява себе си чрез своите намерения и цели. ГЕРБ,  ние имаме нужда да си върнем общините  и  да си изберем кметовете. Нашата цел е да увлечем максимално много хора чрез нашите идеи и да преобърнем модела в местната власт. Непосредствената, генерална цел пред ЖГЕРБ са местните избори и остават броени месеци за подготовка и мобилизация на структурите“, това каза в Пазарджик председателят на ЖГЕРБ Ирена Соколова. Тя присъства, заедно с Михаела Крумова от Националния изпълнителен съвет на ЖГЕРБ  на областното отчетно-изборно събрание.
Сред почетните гости на президиума бяха общинският ръководител на ГЕРБ Пазарджик и зам.областен управител Гинче Караминова и народният представител от 13 МИР Десислава Костадинова. Активна роля на жените в провеждането на политиката и клубната работа на ГЕРБ в региона, отчете досегашният председател на ЖГЕРБ Лидия Панайотова. Осем са жените общински съветници в област Пазарджик, две са   дамите общински ръководители на организациите на ГЕРБ в Пазарджик и Пещера, две са жените кметове на населени места в региона, две са народните представителки в 41,42 и 43-то НС. Всички те, заедно с над 500 редови членове на организацията на ЖГЕРБ, са работили неуморно през последните няколко предизборни кампании и са провеждали инициативи посветени на семейството, жената  и детето, празници, носещи Пазарджик ЖГЕРБнай-съкровените и човешки послания, които ГЕРБ дълбоко зачита, прокламира и уважава, се казва още в отчета за работата на областната организация на ЖГЕРБ в област Пазарджик. Отчетът беше единодушно приет от събранието. В резултат от гласуването на делегатите за нов областен ръководител на ЖГЕРБ бе преизбрана Лидия Панайотова.
Тази страница е видяна: 638

 Публикувано от: pamedia на Tuesday 17 March 2015 - 11:47:54

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Председателят на Жени ГЕРБ Ирена Соколова: Ние сме най-голямата женска политическа организация. В нашата работа няма екстремизъм, противопоставяне и фалшиви новини
Иван Димитров е домакин на Годишното отчетно събрание на местните омбудсмани
Утре е Общото отчетно събрание на БЧК-Пазарджик
ЖГЕРБ в Стрелча проведе отчетно-изборно събрание
Отчетно-изборно събрание на слепите инвалиди във Велинград
За петък е насрочено Общото отчетно събрание на областната организация на БЧК
Младежи ГЕРБ Батак проведоха отчетно-изборно събрание
ГЕРБ ще се регистрира за местните избори в ОИК- Пазарджик
ГЕРБ Пазарджик се регистрира в ОИК за участие в местните избори
ГЕРБ Пазарджик се регистрира в ОИК за участие в местните избориТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.7621 сек., 1.6506 от тях за заявки.