RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Конфедерация на работодателите „Тракия” провежда своя първи бизнес форум

Нишан Бъздигян, Конфедерация на работодателите „Тракия” събра своите членове от Пазарджик, Панагюрище, Пловдив, Стара Загора и Асеновград на голям бизнес форум, домакин и организатор на който е сдружението в Асеновград. Това е първият бизнес форум на Конфедерацията, на който присъстващите членове могат лично да се запознаят и да осъществят контакти помежду си. Събитието се провежда в хотелски комплекс в с. Марково. Вчера беше официалната част по откриването, а днес в делови разговори продължават дискусиите между работодателите за общите им проблеми. Срещата беше официално открита от Емил Караиванов, кмет на Асеновград.
Председателят на Конфедерация „Тракия” и председател на Сдружението на частните предприемачи и работодатели в Пазарджик Нишан Бъздигян представи целите и структурата на Конфедерацията пред официалните гости. В Конфедерацията членуват 300 предприемачи, които са и членове на петте сдружения на бизнеса. 
„Това, което ни обединява, е желанието ни във взаимодействие с органите на държавната и местната власт да защитаваме икономическите, социални и правни интереси на предприемачите и да създаваме условия, благоприятстващи развитието на частната предприемчивост в Южен Централен район. Организацията ни е от отворен тип и в нея могат да членуват и други бизнес организации, които се стремят към подобряване на бизнес средата в региона и развитие на регионалната икономика”, заяви в словото си Нишан Бъздигян.
Трендафил Величков, Официалните гости в словата си приветстваха форума и създаването на Конфедерацията. Сред официалните лица беше и Областният управител на Пазарджик Трендафил Величков, който подчерта, че „държавата и бизнесът в днешно време трябва да работят заедно, защото, когато има печеливши предприятия, има и добре платени работници, а това означава, че са решени социалните проблеми”. Моята цел в Пазарджик и целта на българската държава е да направим всичко възможно да помагаме на бизнеса, опитваме се и ще се радвам, ако тук се създадат конкретни партньорства, заяви още Трендафил Величков. Той представи инициативата в Пазарджик, по която вече се работи – създаването на икономическо портфолио на областта.
Днес е вторият ден от бизнес форума, в който предприемачите имат възможност в срещи по отрасли да дискутират своите проблеми.Тази страница е видяна: 1056

 Публикувано от: pamedia на Sunday 15 March 2015 - 06:25:25

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Нишан Бъздигян е първият председател на новоучредената Конфедерация на работодателите „Тракия“ /видео/
Областният управител на Пазарджик Стефан Мирев е домакин на българо-турски бизнес форум
Българо-турски бизнес форум създаде възможност за директен контакт на бизнеса от Пазарджик и Одрин
Провеждането на втори българо-турски бизнес форум в Пазарджик обсъдиха Стефан Мирев и Хюсеин Ергани
В Брацигово организират Първи местен енергиен форум
Ученическа компания от СОУ "Г. Бенковски" представи областта на младежки бизнес форум „Изгряващи звезди“ 2016
Шествието на работодателите завърши с връчване на протестно писмо
„Каменград” Хотел & СПА бе отличен на престижен форум
Бюрото по труда уведомява работодателите че са получени средства по програмите за заетост
Бюрото по труда уведомява работодателите за налични средства по Програмата за заетосттаТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.5028 сек., 1.4030 от тях за заявки.