RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Бюрото по труда приема заявления по пет програми за заетост

Бюрото по труда в Пазарджик обяви прием на заявления от безработни лица, желаещи да се включат в проектите "Посоки", "Шанс за работа", "От професионално обучение към ефективна заетост", "Уча и успявам в България", "Про-шанс".

В програма „ПОСОКИ“ -  ще се обучават 40 безработни лица  за  «Оператор на компютър», 20 - за  «Камериер» и 20 - за «Продавач консултант». Кандидатите трябва бъдат или безработни младежи до 29 г., или продължително безработни лица, или безработни с ниска или нетърсена на пазара на труда професионална квалификация, хора с увреждания и неактивни лица, желаещи да работят.
По „ШАНС ЗА РАБОТА – 2015 г.” - ще се обучават 61 безработни лица за  «Болногледач», 15 за « Помощник – възпитатели» и 15 за «Социални асистенти».
 При подаване на заявлението кандидатите трябва да  попадат в една от следните целеви групи: безработни лица над 50 г. с по-високо от основно образование; безработни младежи до 29 г. със средно и по-ниско образование и без квалификация,  безработни лица.
По програма „ОТ ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ КЪМ ЕФЕКТИВНА ЗАЕТОСТ” ще се обучават 37  безработни лица по професия „Продавач – консултант”  и попадат в една от следните целеви групи: безработни младежи до 29 г. с подгрупа до 25 г., младежи, които нито се обучават, нито са заети, безработни лица над 50 г., продължително безработни лица, безработни с ниска или нетърсена на пазара на труда професионална квалификация и недостиг на ключови компетентности, в т.ч. безработни с ниско образование, лица извън работната сила, желаещи да работят, в т.ч. обезкуражени лица.

По „УЧА И УСПЯВАМ В БЪЛГАРИЯ”  ще се обучават 20 безработни лица по професия „Оператор в дървообработването” специалност „Производство на мебели”.
         Целевите групи по този проект са: безработни лица, безработни младежи до 29 г. с ниска мотивация за труд, липса на квалификация, липса на трудов опит, безработни лица без квалификация, безработни лица над 50 г., продължително безработни лица.

По „ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ ЗА ВСИЧКИ – ШАНС ЗА УСПЕШЕН ПРЕХОД КЪМ ЗАЕТОСТ”  (ПРО-ШАНС)  безработните лица ще се обучават  в клоновете на Българо – германския  център за придобиване на степен на професионална квалификация или придобиване на квалификация по част от професия.
        Лицата трябва да попадат в една от следните целеви групи: безработни младежи до 29 г. с подгрупа до 25 г. , които не се обучават, нито са заети,  безработни над 50-годишна възраст, продължително безработни лица, безработни с ниско образование и без професионална квалификация,  хора с увреждания, лица извън работната сила, желаещи да работят, в т.ч. обезкуражени лица.

     Справки по проектите и прием на заявления  за участие в проектите се извършват в Дирекция „Бюро по труда” Пазарджик, ул. „Екзарх Йосиф” № 15 А, зала 1 и 2 на партерния етаж и  филиалите в квартал „Изток” Пазарджик и Филиал Калугерово община Лесичово.


Тази страница е видяна: 10085

 Публикувано от: pamedia на Tuesday 10 February 2015 - 11:26:29

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Бюрото по труда приема заявки от работодатели по програми и насърчителни мерки за заетост
Бюрото по труда приема заявки за обучение и заетост на продължително безработни
До 11 април Бюрото по труда в Пазарджик приема заявки от работодатели по насърчителни мерки за заетост
До 4 март Бюрото по труда приема заявки от работодателите по програмите и насърчителните мерки за заетост
Бюрото по труда уведомява работодателите за налични финансови средства по програми и насърчителни мерки за заетост и обучение
Бюрото по труда приема заявки за разкриване на работни места за обучение и заетост на продължително безработни
Бюрото по труда обяви процедури за преференции на работодатели по програми и насърчителни мерки за заетост и обучение на безработни лица
Бюрото по труда в Пазарджик разполага със средства за заетост и обучение
Бюрото по труда получи финансиране по мерките за заетост за ноември
Бюрото по труда в Пазарджик уведомява работодателите, че разполага с финансови средства по програми и насърчителни меркиТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.4723 сек., 1.3734 от тях за заявки.