RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Бюрото по труда приема заявки за обучение и заетост на продължително безработни

Дирекция „Бюро по труда” – гр. Пазарджик уведомява работодателите, че стартира прием на заявки за разкриване на работни места по Компонент 2 (с изключение на наемане на безработни лица за работа в аварийни групи за неотложни действия по предотвратяване и/или преодоляване на последствията от аварии и природни бедствия) по Програма за обучение и заетост на продължително безработни лица.
Работодателите могат да кандидатстват за финансиране на работни места по Компонент 2 по Програма за обучение и заетост на продължително безработни лица, които са обезпечени с финансови средства от Държавния бюджет, в размер на 4530.30 лв.

По Програмата се осигурява заетост на продължително безработни лица, регистрирани в бюрата по труда. Повишава се пригодността за заетост на лицата, чрез организиране и провеждане на въвеждащо обучение и при необходимост обучение на работното място от работодателите, наели безработните лица.

В Компонент 2 по Програмата могат да се включат работодатели от публичния сектор - държавни и общински лечебни заведения, общински училища, общински детски градини и читалища, както и предприятия с държавно участие и общински предприятия, отговарящи на изискванията на чл. 56 от Закона за насърчаване на заетостта които заявяват работни места в сферата на осъществявани от тях дейности.

Процедурата на одобряване на подадените заявки ще се извършва по критерии за подбор и оценка на работодатели от Съветите за сътрудничество към ДБТ съгласно Правила за кандидатстване на работодателите по Програмата, публикувани на Интернет страницата на Агенцията по заетостта www.az.government.bg.

Работодателите могат да подават заявки за свободните работни места и необходимите документи в срок от 7 работни дни от публикуване на обявата. Допълнителна информация може да се получи в Дирекция „Бюро по труда” – Пазарджик, ул. „Екзарх Йосиф” № 15А, ет.4, стая № 3 и 4  тел. 034/44-62-68 и 034/44-19-75.
 
Краен срок за приемане на документи –  25.04.2016 г.


Тази страница е видяна: 1567

 Публикувано от: pamedia на Thursday 14 April 2016 - 15:51:57

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Бюрото по труда приема заявки за разкриване на работни места за обучение и заетост на продължително безработни
От утре работодателите магат да подават заявки в Бюрото по труда за разкриване на работни места за обучение и заетост на продължително безработни
Дирекция „Бюро по труда”-Пазарджик обявява процедура за прием на заявки и подбор на работодатели по програма за обучение и заетост на продължително безработни лица
Бюрото по труда приема заявки от работодатели по програми и насърчителни мерки за заетост
До 11 април Бюрото по труда в Пазарджик приема заявки от работодатели по насърчителни мерки за заетост
До 4 март Бюрото по труда приема заявки от работодателите по програмите и насърчителните мерки за заетост
Бюрото по труда открива прием на заявки от работодатели по Програма за обучение и заетост
Бюрото по труда обяви процедури за преференции на работодатели по програми и насърчителни мерки за заетост и обучение на безработни лица
Бюрото по труда приема заявления по пет програми за заетост
Бюрото по труда в Пазарджик обяви процедура по насърчителните мерки за заетост на безработниТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.7965 сек., 1.6963 от тях за заявки.