RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Янаки Стоилов на закриването на кампанията: Без силна социална партия ние рискуваме бъдещето на България! /видео/

Коалиция БСП Лява България закри тази вечер предизборната си кампания в Пазарджик със среща-митинг на площад "Константин Величков". Пред пазарджиклии на Тортата излязоха всички от листа на лявата коалиция, както и членове на БСП, които заявиха подкрепата си.
Сред най-аплодираните беше евродепутатът Илияна Йотова. Тя отправи 10 послания към кандидатите за народни представители. "Заклеваме Ви да не позволявате да посягат отново на възрастните хора в  България, да им отнемат от пенсиите, увеличенията, да им отнемат добавките, да им увеличават здравната такса.
Независимо дали сте в управлението или в опозиция, това трябва да бъде Ваша задача!... Не позволявайте да вземат помощите за първокласниците, средствата за дечицата с увреждания, средствата за младите майки... Не позволявайте извоюваните в Европа пари за младите хора да потънат в бюрократични чекмеджета.", заръча Илияна Йотова. Тя обяви, че с посланията си заклева бъдещите леви депутати да не позволяват българският народ да плаща за чужди грехове, престъпления и далавери и депутатите да искат цялата истина за КТБ,  да не се отказват от "Южен поток" и "Белене" и да не позволяват българският народ да бъде принуждаван да прави избор между Европа и Русия.
Подкрепата си за №22 в единната бюлетина от сцената на Тортата обявиха  Надя Клисурска, общински съветник в Пазарджик, и Илко Савов - парламентарист от 37-то Народно събрание и също общински съветник в момента. Надя Клисурска акцентира на социалната държава по време на управлението на социалистите, а Илко Савов - на изборния ден като кулминация на обществения спор за какво да бъдат използвани данъците, за какво да бъдат похарчени парите на гражданите. "Ако не вземеш страна в този голям обществен спор, ти откровено помагаш на тези, които гласуват корпоративно и с вота си помагат на групировки и олигарси", каза Илко Савов.
Водачът на листата на БСП Лява България в Пазарджик Янаки Стоилов поиска подкрепата на събралото се множество.
"В момента може би вятърът не е попътен за БСП, но ние в никой случай не сме партия, която се движи по течението, ние ще трябва да уловим вятърът в нашите платна, дори и да е бурен, и да го насочим така, че да имаме тази скорост, тази увереност и последователност, която да ни отведе там, където има нужда бъдем всички ние - да изведем България от дълбокия кален коловоз на прехода", заяви Янаки Стоилов. Той обяви, че през тези няколко седмици се е срещнал с хиляди хора от региона. "Трябваше да чуем техните проблеми и искания и да им кажем какви ангажименти поемаме пред тях. Ние предлагаме икономически активна политика и отстояване на националните интереси. Ние сме направили своите поуки от изминалото управление. Търсим вашата подкрепа и доверие, за да можем да сме независими в управлението и да не сме принудени да правим отстъпки", каза също Янаки Стоилов.
Първият в листата беше категоричен, че "без силна социалистическа партия, ние ще рискуваме бъдещето на България... Без силна социалистическа партия всички бъдещи сметки ще бъдат заплащани от хората на труда... Не можем да отстъпим нито крачка назад, защото зад нас е България!"
Заключителната за кампанията на БСП Лява България предизборна среща завърши с изпълнения на Мая Нешкова. Сред изпетите от нея песни беше и "България" - написана специално за тазгодишния събор на Бузлуджа. 


Тази страница е видяна: 676

 Публикувано от: pamedia на Wednesday 01 October 2014 - 20:12:02

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
От Пазарджик Янаки Стоилов обяви национална битка срещу корпоративната власт при откриване кампанията на „БСП – лява България” /видео/
Янаки Стоилов:Училището трябва да се разглежда освен като образователна институция и като институция, която играе все по-голяма възпитателна и социална роля
Янаки Стоилов: Нужни са хора със сила да защитят перспективите на България
Янаки Стоилов: България трябва да има политици, които отстояват категорично националните интереси
Томислав Дончев: Искам България да бъде силна и да не сме в периферията на Европа /видео/
Приемен ден на Янаки Стоилов - понеделник, 6 юли
Янаки Стоилов ще има приемен ден в Пазарджик
Янаки Стоилов ще има примен ден в Пазарджик на 15 юни
Приемна на Янаки Стоилов в Пазарджик - на 12 януари
Янаки Стоилов представи кандидатите на БСП за местния вотТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 3.6636 сек., 3.5604 от тях за заявки.