RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Община Пазарджик подписа 5 договора по проекта за устойчиво градско развитие

Община Пазарджик подписа договорите по реализирания от нея проект „Осигуряване на проектна готовност за устойчиво, интегрирано градско развитие на град Пазарджик” на стойност 523 417, 95 лв.   По-голяма част от цялата сума - 444 905, 26 лв. е  съфинансиране от ЕФРР, а  78 512, 69лв. е съфинансирането от националния бюджет.

От общината съобщиха, че към момента са проведени процедури и са сключени следните договори:

- одит, сключен с “Глобъл Одит Сървисез” ООД. Предмет  на договора е: „Извършване на ангажимент за договорени процедури за проверка на изпълнението на дейностите и отчитането на разходите по проект „Осигуряване на проектна готовност за устойчиво, интегрирано градско развитие на град Пазарджик”. Стойността на гоговора е - 1 824.00 лв. с вкл. ДДС
- информация и публичност, сключен с   ЕТ „НИТОС 2 – Иван Стоев”. Предмет на договора е: „Изпълнение на мерки по информация и публичност и организиране на дейностите за  стимулиране на гражданската активност за подкрепа на предлаганите инвестиции по проект „Осигуряване на проектна готовност за устойчиво, интегрирано градско развитие на град Пазарджик”. Стойността на договора е – 4 170.00  лв. с вкл. ДДС.
- енергийно обследване на обектите, сключен с „ТЕРМО КОНСУЛТ СОФИЯ" ЕООД. Предмет  на договора е: „Изготвяне на енергийно обследване, съгласно Закона за енергийна ефективност на следните обекти: обществена трапезария на СОУ „Димитър Гачев” към БМ „Общински социални дейности и услуги”, ЦДГ „Върбица”, СОУ „Димитър Гачев”, СОУ „Д-р Петър Берон”.Стойността на договора е 16 747,56 лв.  с вкл. ДДС.
- изготвяне на технически паспорти, сключен с  ДЗЗД „РАЗВИТИЕ”. Предмет на договора е „Изготвяне на технически паспорти на обектите: обществена трапезария на СОУ „Димитър Гачев” към БМ "Общински социални дейности и услуги", ЦДГ „Върбица”, СОУ „Димитър Гачев”, СОУ „Д-р Петър Берон” и оценка за съответствие на инвестиционния проект със същественото изискване по чл. 169, ал. 1, т. 6 от ЗУТ, изготвена по реда на Наредба № 7 от 2004 г. за енергийна ефективност, топлосъхранение и икономия на енергия в сгради”, стойността на договора е 31 920.00 лв. с вкл. ДДС.
- предстои сключване на договор за  изготвяне на технически инвестиционни проекти.
Избран е изпълнител - „Иво Петров – Архитекти” ООД. Предмет на договора е „Изготвяне на технически проекти по проект „Осигуряване на проектна готовност за устойчиво, интегрирано градско развитие на град Пазарджик” по Обособена позиция № 1 - Изготвяне на технически проекти за обновяване на елементи на градска жизнена среда в зона за въздействие с преобладаващ социален характер - кв. „Марица-Болницата”, стойността на договора е 156 000.00 лв. с вкл. ДДС.
Вторият договор е със същия изпълнител с предмет:  „Изготвяне на технически проекти по проект „Осигуряване на проектна готовност за устойчиво, интегрирано градско развитие на град Пазарджик” по Обособена позиция №2 - Изготвяне на технически проекти за изграждане и обновяване на обекти на образователната и социалната инфраструктура - кв. „Изток”, кв. „Ябълките” и кв. „Петковски квартал” и стойността му е: 103 200.00лв. с вкл. ДДС.
Третият договор е със същия изпълнител с предмет: „Изготвяне на технически проекти по проект „Осигуряване на проектна готовност за устойчиво, интегрирано градско развитие на град Пазарджик” по Обособена позиция №3 - Изготвяне на технически проекти за обновяване на елементи на градската среда в зона на публични функции с висока обществена значимост -  кв. „Моста на Марица” и стойността на договора е: 120 000.00 лв. с вкл. ДДС.


Тази страница е видяна: 1271

 Публикувано от: pamedia на Wednesday 16 July 2014 - 12:46:44

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Обществено допитване по Проект „Устойчиво интегрирано развитие на гр. Пазарджик – изработване на Интегриран план за градско възстановяване и развитие”
Покана за участие в кръгла маса по проект "Устойчиво интегрирано развитие на град Пазарджик - изработване на интегриран план за градско възстановяване и развитие"
Обществено обсъждане по проект "Осигуряване на проектна готовност за устойчиво, интегрирано градско развитие на град Пазарджик"
Общината подписа договора с ИАРА по проекта за реклама на рибите
Обновяването на парк "Писковец" ще бъде заложено в проекта за градско развитие на Пазарджик
Община Пазарджик стартира разработването на Инвестиционна програма на Интегрирания план за градско развитие
Обществено обсъждане на проекта на Общинския план за развитие на община Пазарджик за периода 2014 – 2020 г. по проект „Подобряване на процеса по разработване и прилагане на ефективни политики в Община
До средата на 2013 г ще е готов проектът за интегриран план на градско развитие на Пазарджик
Пазарджик вече има готов проект за Интегриран план за градско възстановяване и развитие
Кметът на Велинград подписа два договора за изграждане на спортни площадки и съоръжения в училищаТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.7296 сек., 1.6219 от тях за заявки.