RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Кметът на Стрелча Иван Евстатиев отчете свършеното от началото на годината

Отчет за дейността на общинска администрация  направи кметът на  общината Иван Евстатиев в селата Дюлево и В село ДюлевоБлатница. По време на срещата с жителите на селата от общината беше предоставена информация за бюджета на общината, за приоритетите на общинското ръководство и за проектите, по които се работи и които са подадени. Отчетите на всеки 6 месеца се правят по инициатива на кмета на община Стрелча Иван Евстатиев. Целта е хората да получат реална представа за работата на общинска администрация, както и да се запознаят с предстоящото.


Кметският наместник на с. Дюлево Стефка Бончева акцентира върху свършеното в социалната сфера - вниманието към  самотноживеещите хора, своевременното набавяне на дърва за огрев, както и поддържането на чистота.

„В Държавен фонд „Земеделие”  вече са внесени проекти за възстановяване на паркови пространства и градинки в с. Смилец, с. Дюлево, с.Свобода, с. Блатница на стойност 49 999,84 лева. Отново по проект, в село Смилец ще бъдат закупени защитни средства и оборудване на противопожарно депо на стойност 19 733 лева. С финансиране от Държавен фонд земеделие ще бъде създаден културен мобилен център в село Дюлево на стойност 352 000 лева, съобщи кметът на общината Иван Евстатиев. Той подчерта, че вече са факт и ремонтите в района на гробищния парк на село Дюлево.

Към ПУДООС /Предприятие за управление дейностите по опазване на околната среда/ вече са внесени проекти за почистване и озеленяване на градинка в с. Дюлево и създаване на кът за отдих /9 478лв./ Почистване и озеленяване на парково пространство и създаване на кът за отдих в с. Смилец /9 600лв./

Иван Евстатиев  съобщи още, че за всяко едно от селата в община Стрелча се изготвят проекти за пълна подмяна на водопровод и канализация. Целта е да се решат дългогодишните проблеми с водоснабдяването.

Кметският наместник на село Смилец Ангел Кукуванов подчерта в своя отчет, че основния стремеж на общинското ръководство е разкриването на нови работни места и подобряване на инфраструктурата. В тази връзка бе съобщено, че следващия месец предстои преасфалтирането на няколко улици.
Тази страница е видяна: 1256

 Публикувано от: pamedia на Thursday 27 June 2013 - 16:49:31

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Кметът Иван Евстатиев отчете годината управление в селата Дюлево и Смилец
Кметът Иван Евстатиев отчете една година от управлението си и в Стрелча
Кметът Иван Евстатиев направи отчет в селата от община Стрелча
Кметът на община Стрелча Иван Евстатиев получи орден Самарски кръст
Кметът на Стрелча Иван Евстатиев поздрави възрастните хора по повод 1 октомври
Геро Грозев (посмъртно) и кметът Иван Евстатиев бяха удостоени със званието Почетен гражданин на Стрелча
Проектът „Консултираме, насочваме, подкрепяме" срещу домашното насилие ще отчете свършеното
Осем нерегламентирани сметища от началото на годината са почистени в Стрелча
Кметът Иван Евстатиев се срещна с бивши свои колеги
Кметът на Стрелча отчете работата на администрацията пред жителите на селата в общинатаТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 2.5801 сек., 2.5011 от тях за заявки.