RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Тодор Попов към спортисти държавни шампиони: Важно е да станете добри състезатели, но и добри хора!

Награждаване
 

Кметът на Пазарджик Тодор Попов председателят на МСК Пазарджик Спортува Ренета Камберова наградиха поредните млади спортисти, спечелили държавни първенства. По традиция те получават грамота и парична премия.
Спортисти
„Искам да Ви поздравя за усилията, които сте положили, за труда, който сте положили да станете шампиони на такава сравнително крехка възраст. Това е атестат за самите Вас като едни правилно ориентирани млади хора, атестат за вашите родители, за вашите треньори и за всички, които Ви подкрепят. Това е добър атестат и за нас като община, защото ние се стремим по всякакъв начин тук да създаваме шампиони, да ви помагаме, да помагаме на клубовете, в които тренирате, на вашите треньори, да подобряваме спортните бази, да създаваме самочувствие на вас и на града ни. По този начин създаваме и правилния манталитет. Аз искам ние да сме град от успяващи хора, хора с манталитет на победители, които имат самочувствието да заявят своите амбиции и което е по-важното – да ги постигнат“, заяви кметът Тодор Попов пред младите спортисти, пожънали успехи на състезания. Пред тях и треньорите им кметът сподели плановете на Община Пазарджик във връзка с обновяването на спортната инфраструктура, за предстоящите в рамките на тази и на следващата година ремонти на спортните зали в Зоната на здравето и в Спортното училище, както и за ремонта на зала „Хебър“. До края на годината ще бъде обявена и обществена поръчка за открития басейн. Кметът Тодор Попов пожела на наградените да продължават да печелят нови победи в спорта и да посрещнат здрави предстоящите хубави празници.


„Искам да продължавате все така, за да имаме още поводи за гордост. Спортът дава сили и способности, които ще ви помагат и в тежките моменти в живота. За да завоюваш победа, в каквото и да е било, се иска труд, усилия и качества. И вие сте ги показали, за което Ви поздравявам. Като се работи правилно, като имаме подкрепа от Спортното училище и от треньорите, като имаме добра школа, рано или късно излизат от нея добри състезатели. За мен е важно да станете добри състезатели, но още по-важно е да станете добри хора, а спортист лош няма, защото това е човек, който е възпитаван да има амбиция, да бъде борбен, да се стреми към победа – а това са важни качества и съм убеден, че през годините ще имаме поводи да се гордеем с вас“. С тези думи кметът на Пазарджик Тодор Попов пожела на спортистите и техните треньори да имат весели Коледни празници и да посрещнат с нови успехи идната 2021 година.

На снимките по-долу - част от отличените спортисти:Михаела Стефанова
Михаела Стефанова


Илко Аджов
Илко Аджов

Веселин Чавдаров
Веселин Чавдаров

Цветейоана Пейчева
Цветейоана Пейчева
Тази страница е видяна: 692

 Публикувано от: pamedia на Friday 11 December 2020 - 08:57:53

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Тодор Попов връчи наградите на 10-те най-добри спортисти /галерия/
10-те най-добри спортисти на Пазарджик
Тодор Попов: Вие сте пример как грижата за красивата околна среда създава и добри отношения между хората
Тодор Попов: Подобряването на инфраструктурата не е самоцел, а необходимост за създаване на по-добри условия за живот и по-добра бизнес среда
Тодор Попов: Изключително важно е в ОбС да присъстват хора с визия, грамотни, мотивирани, отговорни и обичащи мястото, в което живеят
Тодор Попов: Във волейбола ще сме шампиони до 2 години, в отбора ще има промени, докато не уцелим правилните хора
Благодаря на всички добри хора от област Пазарджик
Льама Халак и Бакри Наура: „Тук срещнахме добри хора и спокойствие“
Алеята на 10-те най-добри спортисти по идея на Рени Камберова и площадка за скейт тренировки бяха открити в парк "Писковец"
В изгорялата къща семейство отглеждало 13-годишно дете с увреждания, надява се добри хора да помогнатТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.4284 сек., 1.3367 от тях за заявки.