RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
„Рефан" дари на Община Пазарджик дезинфектанти за социалните услуги и здравните заведения
Пазарджик
Община Пазарджик получи дарение на 2 606 броя почистващи и дезинфектиращи препарати от „Рефан България“ ЕООД, съобщиха от местната администрация.
  
„Геловете за ръце  и спрейовете без отмиване са предоставени на здравните заведения и социалните услуги, които се намират на територията на общината.
  
"Изказвам своята благодарност на фирмата за оказаната подкрепа и дарението, което в настоящия момент е изключително необходимо и полезно в превенцията срещу  COVID – 19“, сподели кметът Тодор Попов.
  
Фирмата е предоставила на Община Пазарджик 1058 броя дълбоко почистващ гел за ръце, на стойност 3 174 лева, 805 броя дълбоко очистващ гел за ръце за 5635 лева и 743 броя спрей за почистване на ръце без отмиване за 4458 лева. Общата стойност на дарението на „Рефан България“ЕООД възлиза на 13 267 лева.
  
„Дарението е разпределено, според нуждите на здравните заведения и на социалните услуги, които Община Пазарджик администрира, защото знаем колко е важно в този момент превенцията и дезинфекцията, след разхлабването на мерките и по-свободния режим на движение“, коментира още кметът на Пазарджик.
ПазарджикТази страница е видяна: 717

 Публикувано от: pamedia на Monday 01 June 2020 - 13:27:29

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Тодор Попов: Социалните услуги на територията на община Пазарджик работят на пълни обороти и в условията на извънредно положение
Община Панагюрище дари нов автомобил на две социални заведения
Лични предпазни средства и дезинфектанти за лечебни заведения в област Пазарджик
Обществено обсъждане и в Пазарджик на концепцията на новия Закон за социалните услуги
Областният управител на Пазарджик върна за ново обсъждане решенията за сметката за отпадъците и общинската стратегия за социалните услуги
Поскъпват и някои услуги на ЕСГРАОН, социалните - поевтиняват
Готова е стратегията за развитие на социалните услуги в областта за периода 2011-2015
За изследване за COVID-19 са изпратени 145 проби на настанени в социалните домове в региона, лечебните заведения са подсигурени с предпазни средства
Поздрав от кмета Тодор Попов до здравните работници в община Пазарджик
Представители на местните власти в Унгария почерпиха от опита на Пещера в работата с ромското население и социалните услуги за възрастниТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.5506 сек., 1.4640 от тях за заявки.