RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Мл. инспектор Александър Генчин е отличен в конкурса „Пожарникар на годината”
София
Младши инспектор Александър Генчин - началник на Участъка за Пожарна безопасност и защита на населението – Септември при РСПБЗН-Белово е сред отличените на тържествената церемония „Пожарникар на годината”. На нея присъстваха министърът на вътрешните работи г-н Младен Маринов,  заместник - министрите на вътрешните работи Милко Бернер и Стефан Балабанов, заместник-главният секретар на МВР гл. комисар Георги Арабаджиев, началникът на политическия кабинет на вътрешния министър Михаил Златанов, директорите на главните и административните дирекции на МВР. Тържеството уважиха председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред в НС Пламен Нунев, народни представители, кметът на Столична община Йорданка Фандъкова, председателят на БЧК акад. Христо Григоров, бивши ръководни служители на МВР и ГДПБЗН.
Редом с младши инспектор Генчин в столицата беше и началникът на РДПБЗН в Пазарджик комисар Ангел Дудов. Той заяви своето удовлетворение и гордост от професионализма, всеотдайността и себеотдаването на пожарникарите от нашата област. Доказателство за това са признанието на държавните институции и общинските администрации, фирмите и най-вече на гражданите.

Традиционният конкурс „Пожарникар на годината” има за цел да покаже съвременното лице и да утвърди постиженията на професията в осигуряването на пожарната безопасност, спасяването и защитата при бедствия. Той се организира и провежда в четири раздела. Първият, в който се излъчва комплексен победител, е за държавни служители, работещи по различните направления на дейност. Вторият, според категорията на служителите, е за работещите в направление “Пожарогасителна и спасителна дейност”. Третият - за служители от направление “Контролна дейност”. Четвъртият обхваща направление „Превенция”. През последните години се утвърди и категорията „Отличени” – за партньори, представители на изпълнителната и местната власт, общественици, доброволци.

Раздел „Контролна дейност“
Победител в раздела за младши изпълнителски длъжности е младши инспектор Александър Генчин, началник на Участъка за Пожарна безопасност и защита на населението - Септември.
Младши инспектор Генчин активно контролира спазването на противопожарните изисквания към обектите в експлоатация на територията на гр. Ветрен и още 11 селища, в които живеят над 19 хиляди души. През изминалата година той е извършил 287 контролни и 295 тематични проверки. Той е провел 32 лекции по пожарна безопасност в кметства, училища и детски градини.
София


Тази страница е видяна: 1276

 Публикувано от: pamedia на Friday 07 February 2020 - 16:57:17

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Комисар Ангел Дудов връчи наградите от областния етап на конкурса „Пожарникар на годината за 2019”
Началникът на противопожарния участък в Септември Александър Генчин излиза в пенсия
Трима са номинирани за “Пожарникар на годината 2011”
Директорът на Пожарната комисар Иван Панайотов е Пожарникар на годината за 2018 г.
Пожарникари от Пазарджик и Септември са отличени и ще участват в националната надпревара за Пожарникар на годината
Ученичка от ОУ "Проф. Ив. Батаклиев" спечели I място в конкурса "Аз в бъдещето", а преподавателят Валери Иванов е отличен за цялостно представяне на литературен клуб
„Асарел-Медет“АД с награда от конкурса „Иновативно предприятие на годината“
„Асарел-Медет” АД получи наградата „Социална инвестиция” в конкурса „Инвеститор на годината”
Инж. Илия Гърков е първият носител на приза „Лъчезар Цоцорков“ на конкурса „Мениджър на годината“
„Асарел-Медет” получи наградата „Зелена инвестиция” в конкурса „Инвеститор на годината 2011”Този сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.5581 сек., 1.4504 от тях за заявки.