RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Кметът на Пазарджик награди първите спортисти за 2020 г. с постижения
Палашев

Кметът на Община Пазарджик Тодор Попов връчи грамоти и финансови стимули на спортисти и спортни клубове с отличия от състезания на международно ниво.


„Днес поставяме началото на една традиция, с която се надявам да успеем да покажем своето уважение и съпричастност към всички състезатели от нашия град, които са постигнали спортни успехи. Искам по този начин те да се чувстват важни и значими“, започна срещата си с Михаела Стефанова от СК “ Пентатлон” и Борислав Палашев от СК “Палашев” кметът на Община Пазарджик Тодор Попов. “Михаела, ти откриваш сезона, защото на твоята крехка възраст за кратко време си постигнала много и си успяла да се класираш в условията на оспорвана конкуренция“, каза още Тодор Попов.

Кметът поздрави спортистите и треньорите на СК „Палашев“: „Благодаря Ви, защото за кратко време постигнахте много сериозни резултати и се радвам на успехите ви. Борислав се представя много успешно, той ще стане много успешен спортист и съм сигурен, че той има такава амбиция. Човек трябва да има амбиции. Освен масовостта в спорта, от значение е и резултатността. Всеки очаква от тези млади хора да станат шампиони, а аз си давам сметка какво стои зад това: постоянство, труд, усилия и много лишения. Моите искрени уважения към клуба и към теб лично“.

Своите поздравления към спортистите по време на срещата при кмета Тодор Попов отправи и олимпийската медалистка Ренета Камберова. Тя посочи, че е номинирала за отличия тези спортисти заради успехите им. „СК „Палашев“ е първият награден клуб, защото за кратко време успя да възпита състезатели, които да са най-добрите във всички възрастови групи. Тава е изключително трудно“, посочи Ренета Камберова.

Михаела Стефанова и СК "Палашев" са първите отличени от Община Пазарджик спортисти, които получават грамоти и финансови премии заради постиженията си на международни състезания. Това е поредният ангажимент, поет от Тодор Попов през предизборната кампания, който вече се реализира.


Михаела Стефанова

**************
Михаела Стефанова СК “ Пентатлон” – фехтовка
Класирала се на трето място на Международен турнир категория А, провел се в гр. Будапеща Унгария на 25.01.2020г. в конкуренция с 113 състезателки.

СК “ Палашев” - триатлон
Завоювали през 2019г. медали от Държавни първенства, Балкански игри и Европейска купа в гр. Охрид – 19 златни, 6 сребърни и 6 бронзови медала във всички възрасти. Изпратили участник в Европейски Шампионат по Триатлон за младежи в гр. Кицбюел, Австрия.Тази страница е видяна: 1666

 Публикувано от: pamedia на Friday 07 February 2020 - 16:19:49

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Кметът на Пещера награди 24 спортисти
Кметът награди с по 500 лв. спортисти абитуриенти
Кметът награди двама спортисти за успехи в бокса
Кметът награди спортисти с републикански и европейски отличия
Кметът на Пещера Йордан Младенов награди спортисти за постигнати успехи
23-ма спортисти в 11 вида спорт бяха отличени от кмета на Община Пещера за спортни постижения през 2018 г.
С концерт и награди за изявени спортисти завърши годината в Спортното училище в Пазарджик
Община Пазарджик ще стимулира активните граждани, спортисти и ученици с предметни и парични награди
Две награди от по 500 лв. за постижения на най-изявените зрелостничка и зрелостник на Математическата гимназия
186 асарелци получиха награди за професионални постижения и дългогодишен стаж в компаниятаТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.8124 сек., 1.7100 от тях за заявки.