RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Новият кмет на община Пещера Йордан Младенов, кметовете на села и общинските съветници положиха клетва и встъпиха в длъжност
Пещера
Новоизбраният кмет на община Пещера Йордан Младенов, кметовете на селата Радилово и Капитан Димитриево, и общинските съветници в Пещера положиха клетва и встъпиха в длъжност. Преди началото на първото заседание на местния парламент, Йордан Младенов и общинските съветници от Коалиция „БСП за България“ положиха цветя пред паметниците на Васил Левски и братя Горови в Пещера.  Заседанието на Общинския съвет започна под звуците на химна на Република България. Председателят на ОИК-Пещера Васко Икономов, обяви имената на избраните кмет на община, кметове на населени места и общински съветници и връчи техните удостоверения. Първото заседание на новия Общински съвет в Пещера бе ръководено от най-възрастния съветник – Николай Атанасов. След полагането на клетвата и подписването на клетвения лист, новият кмет на община Пещера Йордан Младенов  благодари на всички жители на общината, които са го подкрепили.  „Днес е символичен ден за община Пещера. Ден, в който ние, хората, които получихме доверието на нашите съграждани полагаме клетва да работим в интерес на общото благополучие. Думите на тази клетва не бива да бъдат напразни, а с всяко свое действие да отговорим на очакванията за по-добър живот в община Пещера. Благодаря на всички жители на общината, които подкрепиха мен и моя екип и нашите идеи за развитие на общината. Благодаря и на всички, които изразиха своята гражданска позиция и гласуваха и за представители на други политически партии. Тук, в тази зала, влизаме различни в политическите си убеждения, но когато взимаме важни решения, трябва да бъдем единни, защото нашата най-висша цел е добруването не на един или двама, или на една група, а на всички хора, които живеят в община Пещера“, каза Йордан Младенов. Той получи от областния управител Стефан Мирев символите на община Пещера – огърлица и ключ. По време на първото заседание бе избран и председател на Общинския съвет в Пещера – д-р Николай Пенев. Той получи пълната подкрепа на своите колеги за отговорния пост  -  14 гласа „За“. След избора му д-р Пенев, се обърна към колегите си с пожелание здраве и успехи в попрището, което са избрали за реализация. Той ги призова да представляват достойно и отговорно своите съграждани.
Пещера
Пещера

Тази страница е видяна: 4746

 Публикувано от: pamedia на Saturday 16 November 2019 - 09:05:46

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Николай Зайчев, общинските съветници и кметовете на двете села в община Пещера положиха клетва
Кметът на Община Лесичово, новоизбраните общински съветници и кметовете на кметства положиха клетва
Кметът Тодор Попов, съветници и кметове на кметства в Пазарджик положиха клетва
Поздрав от кмета на община Пещера Йордан Младенов за Великден
Йордан Младенов връчи дарения на деца сираци и полусираци от община Пещера
Новият кмет на Септември Марин Рачев встъпи в длъжност
Общинските съветници в общините Батак, Сърница и Септември днес полагат клетва
В Белово първи ще положат клетва кмет и съветници
Осем социалистки поеха общинските структури на БСП в Пазарджик, Йордан Младенов е предложен за член на НС
Йордан Младенов подари комплекти играчки на общинските детските градини по случай Деня на дететоТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.5737 сек., 1.4697 от тях за заявки.