RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
„Сдружение за онкоболни и приятели“ в Пазарджик откри 18-та си кампания за борба с рака на гърдата
Сдружение Онкоболни и приятели

"Сдружение за онкоболни и приятели", гр. Пазарджик за 18-а поредна година инициира кампания за борба с рака на гърдата в Пазарджик. Кампанията традиционно минава под почетното председателство на кмета Тодор Попов. Сред официалните гости днес бяха също зам.-министърът на труда и социалната политика д-р Султанка Петрова, Гинче Караминова, която като екс областен управител винаги е оказвала съдействие на Сдружението, както и Стефан Мирев – областен управител на Пазарджик.


„Днес сме тук, за да покажем отношение на съпричастност към хората с подобни проблеми. През годините Мария Чергарова и екипът ѝ са помогнали на десетки други, които са имали нужда от подкрепа, а най-важната подкрепа в живота е навременната подкрепа. Затова съм горд, че за тези години направихме нещо, което работи, което е устойчиво и най-важното – нещо, което спасява човешки животи. Чест прави на Мария, защото винаги е ефективна, иновативна и намира път към човешката душа“. Това каза Тодор Попов в приветствието си по повод старта на кампанията.

За „хората с големи сърца“ говори и зам.-министърът на труда и социалната политика д-р Султанка Петрова. „В тези дни най-важна е информацията и информираността, която хората от Сдружението дават, е ценна за цялата общност“, посочи зам.-министър Петрова. Гинче Караминова, която традиционно е почетен гост на кампаниите, организирани от пазарджишкото сдружение, сподели специален поздрав от външния министър Екатерина Захариева, с която се е чула по повод на кампанията. Министър Захариева е предала едно-единствено пожелание и то е за здраве. Гинче Караминова пожела на всички да бъдат отговорни към здравето си.

Областният управител Стефан Мирев поздрави инициаторите на кампанията за активната им дейност и пожела успех на кампанията.
Онкоболни и приятели

Първият ден от кампанията завърши с две образователни инициативи от д-р Томова – онколог, която представи лекция и беседа по темата. В рамките на кампанията през цялата седмица Д-р Копев ще преглежда безплатно по график. Желаещите могат да се запишат в ЦСРИ на лица с онкологични заболявания през работните дни, ул. "Ал. Стамболийски" 16 или на тел.: 0888/380-308 между 8 и 15:30 часа.


Онкоболни и приятели

Музикален поздрав от Ансамбъл "Пазарджик" с гл. художествен ръководител Атанас Чолаков

Тази страница е видяна: 5338

 Публикувано от: pamedia на Monday 14 October 2019 - 15:43:12

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Сдружение за онкоболни и приятели стартира 14-та си кампания за борба с рака на гърдата
С нов собствен ехограф Сдружение за онкоболни и приятели започна кампанията за борба с рака на гърдата
Сдружение за онкоболни и приятели организира безплатни прегледи по повод седмицата за борба с рака на маточната шийка
В Пазарджик стартира X поредна кампания за борба с рака на гърдата
Започна 11-та кампания за борба с рака на гърдата
Образователни инициативи и профилактични прегледи в рамките на 16-та кампания за борба с рака на гърдата
С анкета "Предай нататък" стартира 14-та кампания за борба с рака на гърдата
Гинче Караминова подкрепи кампанията за борба с рака на гърдата, която започва от днес в Пазарджик
Профилактични прегледи в Центъра за онкоболни в Пазарджик по повод европейската седмица за борба с рака на маточната шийка
В Пазарджик се провежда 10-та поредна кампания срещу рака на гърдатаТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.7156 сек., 1.6187 от тях за заявки.