RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Адв. Хари Харалампиев за последно председателства ОбС - Пазарджик
Хари Харалампиев
Уважаемият адвокат Хари Харалампиев днес за последно председателства заседание /последно за мандат 2015- 2019г/ на Общински съвет Пазарджик. Той бе пръв сред равни в продължение на 8 години. В началото на заседанието адв. Харалампиев се обърна към колегите си в залата:
 
"Днес е последната сесия за този общински съвет. В Библията е казано, че думите творят битието. Казано е и това, че думите не бива да бъдат употребявани прекалено много, за да не бъдат изхабени. Поради което аз ще бъда съвсем кратък.
Предстоят сериозни дни за съдбата и участта на Пазарджик, т. е. изборите за кмет и общински съветници. Иманентно право на всеки един от вас е да се кандидатира - било то като кмет или като общински съветник. Искам да кажа няколко неща, но те не бива да звучат с менторски тон. Чужд ми е менторският тон.
Когато ще се явявате пред вашите избиратели, най-напред споделете за вашите граждански професии. Какво сте постигнали. Затова, защото да си кмет или общински съветник, не е професия. Това всеки го знае. Имате ли необходимия авторитет, разкажете какво сте постигнали  като общински съветници, с какво сте допринесли нашият град да бъде още по-приветлив, още по-красив, и най-вече за неговото духовно израстване.
И още нещо - когато се срещате с хората, не им обещавайте невъзможни неща.
Някога бях прочел една мисъл, която ще сподел и красота". На всички вас пожелавамя с вас: "Когато човек сключи примирие със себе си, ще бъде в състояние да излъчва житейска мъдрост, финес и лекота". На всички вас пожелавам успех. В същото време искам да благодаря на господин кмета и да ви кажа нещо много важно:Той нито веднъж през тези четири години не се е месил в работата ми като председател на Общинския съвет. И накрая - моите сърдечни благодарности към екипа от 13 етаж. Това са безупречни служители. Пожелавам на всички вас здраве!"

След аплодисментите от залата Хараи Харалампиев добави: " Ако волно или не се е почувствал някой от вас обиден от моята скромна личност, аз го моля да приеме моите искрени извинения. Беше удоволствие за мен да работя с вас!"
Хари Харалампиев


Тази страница е видяна: 3876

 Публикувано от: pamedia на Wednesday 18 September 2019 - 17:50:55

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Хари Харалампиев е новият стар председател на ОбС Пазарджик
За оставащите броени дни на ОбС- Пазарджик съветникът Йордан Димитров предлага да се изберат 3 заместници на Хари Харалампиев и да му се намали заплатата с 5%
Хари Харалампиев свиква ОбС на извънредно заседание
Хари Харалампиев: Не бива безнаказано да се употребяват думите
Благо Солов срещу Хари Харалампиев и на второто заседание на ОбС
Двама юристи бяха избрани за заместници на Хари Харалампиев
Признание и подарък за адв. Хари Харалампиев от Висшия адвокатски съвет
Заради „говорилнята” в ОбС Хари Харалампиев прекъсна дебатите по актуализацията на бюджета
Новият общински съвет избра отново Хари Харалампиев за председател
Съдии, адвокати, обвиняеми и свидетели изчакват до 11.00ч. адв. Хари Харалампиев /видео/Този сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.2999 сек., 1.2521 от тях за заявки.