Новина: Адв. Хари Харалампиев за последно председателства ОбС - Пазарджик
(Категория: Институции)
Публикувано от pamedia
Wednesday 18 September 2019 - 17:50:55

Хари Харалампиев


Уважаемият адвокат Хари Харалампиев днес за последно председателства заседание /последно за мандат 2015- 2019г/ на Общински съвет Пазарджик. Той бе пръв сред равни в продължение на 8 години. В началото на заседанието адв. Харалампиев се обърна към колегите си в залата:
 
"Днес е последната сесия за този общински съвет. В Библията е казано, че думите творят битието. Казано е и това, че думите не бива да бъдат употребявани прекалено много, за да не бъдат изхабени. Поради което аз ще бъда съвсем кратък.
Предстоят сериозни дни за съдбата и участта на Пазарджик, т. е. изборите за кмет и общински съветници. Иманентно право на всеки един от вас е да се кандидатира - било то като кмет или като общински съветник. Искам да кажа няколко неща, но те не бива да звучат с менторски тон. Чужд ми е менторският тон.
Когато ще се явявате пред вашите избиратели, най-напред споделете за вашите граждански професии. Какво сте постигнали. Затова, защото да си кмет или общински съветник, не е професия. Това всеки го знае. Имате ли необходимия авторитет, разкажете какво сте постигнали  като общински съветници, с какво сте допринесли нашият град да бъде още по-приветлив, още по-красив, и най-вече за неговото духовно израстване.
И още нещо - когато се срещате с хората, не им обещавайте невъзможни неща.
Някога бях прочел една мисъл, която ще сподел и красота". На всички вас пожелавамя с вас: "Когато човек сключи примирие със себе си, ще бъде в състояние да излъчва житейска мъдрост, финес и лекота". На всички вас пожелавам успех. В същото време искам да благодаря на господин кмета и да ви кажа нещо много важно:Той нито веднъж през тези четири години не се е месил в работата ми като председател на Общинския съвет. И накрая - моите сърдечни благодарности към екипа от 13 етаж. Това са безупречни служители. Пожелавам на всички вас здраве!"

След аплодисментите от залата Хараи Харалампиев добави: " Ако волно или не се е почувствал някой от вас обиден от моята скромна личност, аз го моля да приеме моите искрени извинения. Беше удоволствие за мен да работя с вас!"
Хари ХаралампиевНовина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.old.pa-media.net/news.php?extend.18617 )


Време за изпълнение: 0.0722 сек., 0.0103 от тях за заявки.