RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Форум за развитието на Пазарджик през следващите 10 години ще инициира Тодор Попов след предложение на Благо Солов
ПАЗАРДЖИК
  
До края на годината или началото на следващата ще направим едно обсъждане, дебат, или както и да се нарече, за развитието на Пазарджик и общината през следващите десетина години.Това каза кметът Тодор Попов на последното заседание на местния парламент.
Във времето за питания общинският съветник Благо Солов посочи, че част от точките в дневния ред на Общинския съвет минават доста трудно, тъй като липсва добра комуникация между кмета и съветниците от опозицията. Той заяви, че са необходими повече разговори и обяснения на целите и намеренията за едно или друго решение. "Пазарджик има бъдеще, има перспектива, но трябва да се очертаят безспорните неща, които трябва да се случат и по тях да няма противопоставяне в обществото и в общинския съвет - и това трябва да стане след един дебат, в който да участват всички", препоръча Солов. 

Кметът Тодор Попов определи предложението като изключително разумно и заяви, че ще организира дискусия в най-скоро време. Според него е важно да се очертае бъдещето на града и общината в един обозрим период. Да се огледа всичко постигнато и да се набележи какво и как ще продължи. "Ние имаме едно високо ниво на публичните услуги, които много други общини не са постигнали - и в културата, и в социалната сфера, и в спорта. Имаме оркестри, състави, подкрепяме със значителна сума театъра, стремим се да поддържаме публичните пространства в добро състояние. Но за всичко това, както и за тези два проекта в спорта, са необходими средства. Трябва да постигнем съгласие кое и какво е необходимо и как ще се финансира то." Така кметът на Пазарджик очерта предстоящия форум и основните теми, които биха могли да бъдат обхванати в навечерието или началото на изборната 2019 година.    
Тази страница е видяна: 9375

 Публикувано от: pamedia на Wednesday 31 October 2018 - 09:49:54

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Окончателно: Тодор Попов - 56,11%, Благо Солов - 41,05%
И Благо Солов внесе жалби в ОИК срещу Тодор Попов
Благо Солов инициира обявяването на 24 май за национален празник
Тодор Попов на официалното приключване дейностите в кв. "Марица": Това е нашата последователна политика, която считам, че трябва да продължим и през следващите години
При 100% обработени протоколи: Тодор Попов - 44.72%, Благо Солов - 18.90%, Иван Панайотов - 17.24%
Благо Солов с оферта от 350 хил.лв.за къщата на Тодор Попов в Паталеница и чака отговор
Медиана: Тодор Попов -30,2%, Иван Панайотов - 19,0%, Благо Солов -17,6%, Арлин Антонов - 4,5%
ЦИК отмени решението на ОИК по сигнала на Благо Солов за спиране клипа на Тодор Попов
Благо Солов: Грижата за младите семейства е ключът към развитието на общината
"Маркет линкс" вдигна резултата на Тодор Попов до 46,1% срещу 20,5% за Благо СоловТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.6963 сек., 1.5880 от тях за заявки.