RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Началото на новата учебна година в ПГСА

ПГСА

В ПГСА официално бе открита новата учебна 2018/2019 година. На тържеството присъстваха г-н Кръстьо Танков – главен архитект на Община Пазарджик, г-жа Ваня Апостолова – старши експерт в РУО – град Пазарджик, много родители и бивши възпитаници на училището.
Директорът на ПГСА – град Пазарджик – инж. Петя Иванова, приветства учениците, учителите и гостите. Тя поздрави имениците и пожела на присъстващите гимназисти да бъдат добри хора, знаещи, можещи, креативни, отлични специалисти. Заяви, че пратниращите фирми със
задоволство подчертават достойнствата на възпитаниците на ПГСА. Инж. Иванова акцентира върху взаимното доверие – между учители, ученици, родители, строителни фирми, институции. Благодари на партньорите на гимназията. Насърчи осмокласниците и дванадесетокласниците, за които тази учебна година е много важна. Директорът пожела попътен вятър, спокойни и успешни училищни дни.
Г-жа Ваня Апостолова – старши експерт в РУО – Пазарджик, развълнувано сподели, че за нея е удоволствие да присъства на тържеството на ПГСА. Обърна се към учениците, които увери, че ще имат най-прекрасните години, в които ще получат знания и ще създадат предани приятелства за цял живот. Пожела на гимназистите да са знаещи, можещи, обичащи, мотивирани, да правят всичко с вяра и любов, да бъдат патриоти, да пътуват и опознават България, за да я обикват все повече. Г-жа Апостолова изрази задоволство от работата си с ПГСА и връчи на инж. Иванова удостоверенията на обучаващите се по проекта „Нов шанс за успех“.
Арх. Кръстьо Танков изрази надежда за хубава учебна година и успехи в изучаваната професия. На учителите пожела кураж и сили в благородната им мисия. Насърчени бяха и дванадесетокласниците от елитното строително училище в областта – достойно да прилагат натрупаните знания и умения.
ПГСА получи поздравителни адреси от г-жа Милена Дамянова – председател на Комисията по образование и наука в НС, от г-н Стефан Мирев – областен управител на област Пазарджик, от г-жа Валентина Кайтазова – началник на РУО – Пазарджик, от г-н Тодор Попов – кмет на Община Пазарджик, от флотилен адмирал, проф. Боян Медникаров – началник на ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“ и други.
Честит първи учебен ден! На добър час! 


Тази страница е видяна: 12328

 Публикувано от: pamedia на Monday 17 September 2018 - 17:29:00

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Новата учебна година в ПГСА
В ПГСА ЗАПОЧНА НОВАТА УЧЕБНА 2017-2018 ГОДИНА
Новата учебна година в Пазарджик 2013 2014
Бележник и по 100 лв за новата учебна година на децата от органа по настойничество
РЗИ: Учебните заведения в областта имат готовност за новата учебна година
ОДК кани гражданите на концерт за откриването на новата учебна 2016/2017 година
Комплекс от мерки за нормалното стартиране на новата учебна година предприемат Полиция и Пожарна
Полицията и пожарната предприемат комплекс от мерки за нормалния старт на новата учебна година
С водосвет и в присъствието на кмета Т. Попов бе открита новата учебна година в СОУ „Д-р Петър Берон”
„Училище за здраве“ стартира новата учебна година с урок по здравословно хранене на деца от ДГ „Снежанка“Този сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.9986 сек., 1.9534 от тях за заявки.