RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Нови четири двойки са одобрени от фонд „Инвитро“. От миналогодишните подпомогати има три бебета, други три семейства чакат деца
Инвитро

Четири кандидати за финансово подпомагане одобри Комисията „Инвитро” на заседанието си, проведено на 1 август 2018 г. Общо 7 бяха заявленията през второто тримесечие на годината, 1 кандидатка оттегли заявлението си, а на две комисията издаде предписания за представяне на липсващи медицински документи.


52 159 лева са изплатени от Община Пазарджик за инвитро процедури през 2017 година. Общо 18 са били допуснати до финансиране от комисията, от тях две кандидатки не са представили фактури за извършени процедури, 1 очаква медицинска интервенция и 10 са с отрицателен резултат, като от тях 3 кандидатстват и през 2018 година.

От одобрените и финансирани през 2017 година  2 семейства вече се радват на 3 бебета. Още три двойки очакват бебета към момента.

До 30-ти юни 2018 година от общинския фонд „Инвитро” са изплатени 21 000 лева. На всички кандидати, одобрени от Комисията „Инвитро” и представили фактури за извършени процедури, са изплатени съответните суми.

Бюджетът на общинския фонд „Инвитро” от началото на 2017 г. вече е 50 000 лева. С решение №1 от 2018 г., с което е приет бюджетът на Община Пазарджик, сумата, предвидена за финансово подпомагане на двойки с репродуктивни проблеми за настоящата година, отново е 50 000 лева. От създаването на общинския фонд „Инвитро” до момента няма кандидати, които да не са били одобрени поради финансов недостиг.


Тази страница е видяна: 4325

 Публикувано от: pamedia на Thursday 02 August 2018 - 15:08:13

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Всичките осем двойки са одобрени от комисия „Инвитро“ в Пазарджик
До края на юни двойките с репродктивни проблеми могат да кандидатстват пред общинския фонд инвитро в Пазарджик. До момента са подпомогнати 8 семейства
По връщането на децата в четири семейства работи британска НПО, предотвратено е настаняването на 51 деца в дом
Инвитро център "Селена" организира в Пазарджик безплатна консултация за двойки с репродуктивни проблеми
Майки аплодираха увеличението на бюджета на общинския фонд „Инвитро“. През юни се очаква третото бебе, подпомогнато от фонда
15 двойки с репродуктивни проблеми кандидатстват за финансиране от общинския фонд в Пазарджик
На 11.11.11 и в Деня на Св.Мина четири двойки ще сключат граждански брак
Да се увеличат на 50 хиляди лева средствата за фонд "Инвитро" ще обсъждат съветниците на Пазарджик
До края на август се кандидатства за финансиране на процедури от общинския фонд "Инвитро". Днес влизат в сила промените в Правилника
БЧК предоставя образователни комплекти на деца от социално слаби семействаТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.4546 сек., 1.3661 от тях за заявки.