RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Финансистът на „Асарел-Медет“ Никола Анев - с наградата „Планиране и бюджетиране“ в конкурса „Финансов директор на годината`2018“
 
София
  Директор „Финансово-икономически дейности“ в „Асарел-Медет“АД Никола Анев беше отличен в престижния конкурс „Финансов директор на годината`2018“, съобщиха от компанията. Той е победител в една от четирите конкурсни категории и получи приза „Планиране и бюджетиране“.

  Конкурсът „CFO of the Year 2018“ се организира за пета поредна година от консултантската компания „Ърнст енд Янг – България“ с медийното партньорство на списание „Форбс“.  Той е създаден с идеята да се отличават изключителните финансови лидери на България, които  дават своя принос за  утвърждаване на добрите професионални практики в сферата на корпоративните финанси. Официалната церемония по обявяването на тазгодишните номинации и победители се проведе на 13 юни в Централния военен клуб в София, а организаторите отчетоха, че това е годината с най-силната конкуренция досега.

  „Благодаря на ръководството на „Асарел-Медет“АД за номинирането ми, както и на моите колеги от дирекция „Финансово-икономически дейности“, с които заедно преодоляваме професионалните предизвикателства, пред които се изправяме ежедневно“, каза Никола Анев при обявяването му за победител в категорията „Планиране и бюджетиране“. Той подчерта, че това е награда за целия екип на „Асарел-Медет“АД и че компанията е пример не само с производствените и финансово-икономическите си резултати, но и със своята корпоративна социална отговорност.

  През 2018 г. в конкурса участваха финансови директори от различни сектори на икономиката: производство, услуги, търговия и банки. Кандидатурите бяха разгледани от независимо жури, чиито членове са успешни бизнес лидери, хора от академичните среди и представители на различни финансови организации. В другите три категории на конкурса „Управление на финансовата функция“, „Контрол и отчетност“ и „Ликвидност и риск“  бяха отличени финансовите директори на „Сименс“, „Монбат“, Първа инвестиционна банка и VP Brands International. Финансовият директор на А1 получи голямата награда по комплексни показатели.


СофияСофияТази страница е видяна: 13109

 Публикувано от: pamedia на Thursday 14 June 2018 - 17:42:35

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
„Асарел-Медет” АД получи наградата „Социална инвестиция” в конкурса „Инвеститор на годината”
„Асарел-Медет” получи наградата „Зелена инвестиция” в конкурса „Инвеститор на годината 2011”
Бисерка Янева е новият директор „Човешки ресурси“ в „Асарел-Медет“АД
Гл. изпълнителен директор на „Аурубис“ и членове на Надзорния съвет на компанията посетиха „Асарел-Медет“АД
„Асарел-Медет“АД с награда от конкурса „Иновативно предприятие на годината“
Инж. Делчо Николов и Никола Белишки подписаха анекс за удължаване до 2021 г. на дарителския договор между „Асарел-Медет“АД и Община Панагюрище
Два конкурса за Левски – за рисунка и за есе, обяви библиотека „Никола Фурнаджиев“
Агент на ДС бе удостоен с наградата "Никола Фурнаджиев"
Ден на отворените врати в „Асарел-Медет“
Коледен поздрав от АСАРЕЛ МЕДЕТ АДТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.4388 сек., 1.3253 от тях за заявки.