RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Председателят на Комисията по регионално развитие на ЕП ще е лектор на учениците младши посланици на ЕС от гимназия „Иван С. Асаков”

Пазарджик

Председателят на Комисията по регионално развитие на Европейския парламент Искра Михайлова, ще бъде гост–лектор на учениците младши посланици на Европейския парламент от Профилирана гимназия „Иван Сергеевич Аксаков”- Пазарджик, на 06 март 2018 г. (вторник) от 12,30 часа, в поредната инициатива „Коридорът е Европа”. В рамките на един учебен час, учениците и Искра Михайлова ще дебатират заедно по темата „Моята България, моят регион, моята Европа, нашето бъдеще”, по седми доклад за икономическото, социално и териториално сближаване. Младшите посланици на Европейския парламент от ПГ „Иван  С..Аксаков” ще имат възможност от първо лице да се запознаят с работата на европейските народни представители и да проведат симулация на заседание на Комисията по регионално развитие по седмия доклад за сближаване, съобщи директорът на гимназията Иванка Ваклинова.

 
Инициативата е част от Програмата „Училище посланик на Европейския парламент” на Информационното бюро на ЕП в България. През септември Профилирана гимназия „Иван С. Аксаков” бе избрана сред 140 училища от цялата страната и стана едно от 30-те училища посланици на Европейския парламент в България.

Учениците младши посланици от училището бяха избрани от съучениците си чрез преки ученически избори. Проведените до момента инициативи и разяснителни кампании от учениците, наредиха ПГ „Иван С. Аксаков” - Пазарджик в топ четири на училищата посланици на ЕП в страната, след изготвените междинни оценки на изпълнението на дейностите по Програмата, допълни още директорът на гимназията.

Снимка: Архив ПАмедия 2017 - Една от първите инициативи на аксаковци - "Коридор на Европа" в училищетоТази страница е видяна: 710

 Публикувано от: pamedia на Monday 05 March 2018 - 17:11:33

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Като представител на Комитета на регионите кметът Н. Зайчев се срещна с учениците младши посланици на ЕП
Учениците младши посланици на Европейския парламент - на посещение в РАИС по повод успешно реализирани европроекти
Учениците от гимназия "Иван С. Аксаков" канят граждани на диктовка на открито
Учениците от гимназия "Иван С. Аксаков" скрепиха партньорството си с ОИЦ-Пазарджик с договора за сътрудничество
Преводачът и преподавател по превод Владимир Молле гостува на учениците в гимназия "Иван С. Аксаков"
Връчиха удостоверенията на 18 ученици от "Аксаков" за младши посланици на Европейския парламент
За следващите 4 години на разположение на Пазарджик са 26 милиона лева по "Регионално развитие" - за кои обекти са предвидени
Гимназия „Аксаков“ и СУ „Св. св. Кирил и Методий“- Велинград, са сред новите училища посланици на ЕП
ВиК трябва да остане държавно дружество смята председателят на комисията по регионална политика
Председателят на Областното представителство на Камарата на строителите поздрави учениците от ПГСАТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.6890 сек., 1.5755 от тях за заявки.