RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Водоемът край Звъничево ще е част от кампанията "Да изчистим България заедно" и място за риболовен турнир за деца и юноши
Еколози, Пазарджик,
За седма поредна година област Пазарджик ще се включи в кампанията „Да изчистим България заедно“ 2017г. Тази година националната акция за почистване ще се проведе на 16 септември /събота/. Кампанията съвпада със състезание по спортен риболов за деца и юноши, което ще се проведе на водоема край с. Звъничево.  Мотото на състезанието е „Риболов и чиста природа”, турнирът се
провежда под патронажа на областния управител Стефан Мирев в партньорство с Ловно-рибарско дружество „Сокол 1893“ Пазарджик и ловно-рибарските дружества в Панагюрище, Пещера, Септември, Батак и Велинград.  В състезанието могат да участват деца и юноши. Регламентът е публикуван на интернет страницата на Областна администрация Пазарджик. Наградният фонд на турнира е осигурен от „КРЕЗ ФИШИНГ“ гр. Пазарджик.
В деня на състезанието ще бъде проведена и акция по почистване на замърсените зони около водоема, като част от кампанията „Да изчистим България заедно“. В нея ще се включат служители на областна администрация Пазарджик и членове на ловно-рибарските дружества от региона.
На работна среща с еколозите на общините днес, 14 септември, бяха обсъдени дейностите по кампанията във всяка община, определените за почистване замърсени зони, начина на отчитане на доброволците и събраните тонове отпадъци в деня на чистенето. Предоставените от ПУДООС общо 80 бонове за гориво, всеки на стойност от 20 лв., бяха разпределени на общините в областта за извозване на събрания отпадък по време на кампанията. Комплекти чували и ръкавици бяха доставени в 12-те общини на областта от МОСВ. 37 са посочените предварително места за почистване от общините, това са градски паркове, зелени площи около стадиони, язовири, пътищата до курортни места, паметници и емблематични местности за региона ни.
На снимката: Срещата на еколозите от общини от областтаТази страница е видяна: 1046

 Публикувано от: pamedia на Thursday 14 September 2017 - 14:52:20

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Крайбрежието на яз. „Батак“ ще е една от териториите в кампанията „Да изчистим България заедно“
Област Пазарджик се включва в кампанията „Да изчистим България заедно“ за осма поредна година
6135 доброволци от област Пазарджик почистиха 128 замърсени места в кампанията „Да изчистим България заедно” 2019
Районът около мост „Атлантик” и парк „Писковец” са местата, определени от Община Пазарджик, за почистване в кампанията “Да изчистим България заедно”
РИОСВ, община Батак и спортна база „Белмекен“– с приз от кампанията „Да изчистим България заедно“. Област Пазарджик – с най-много доброволци
Във Велинград са определени 12 места за почистване от кампанията "Да изчистим България заедно"
Община Пазарджик обяви телефон за сигнали по време на кампанията "Да изчистим България заедно"
„Да изчистим България заедно” ще се провежда в 5 дни
Пазарджик е домакин на международен турнир по джудо за деца и юноши
Област Пазарджик подкрепи кампанията „Да изчистим България“Този сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.8452 сек., 1.7350 от тях за заявки.