RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
„Да изчистим България заедно” ще се провежда в 5 дни

Област Пазарджик, Петото издание на инициативата „Да изчистим България заедно” предвижда 5 еднодневни акции за почистване на най-уязвимите зони - градска среда; места за отдих и спорт; детски площадки; природни паркове и защитени територии; речни корита.
На 10 май, когато е Европейският ден за почистване, ще се чисти в населените места. На 17 май – Международния ден на спорта чистенето е съсредоточено в зоните за отдих и спорт ( стадиони, спортни площадки и др. ). На 31 май, ден преди отбелязването на Деня на детето, ще се почистват детските площадки. Приоритетните места за чистене на 7 юни – Националния ден на природните паркове, са защитените зони и националните паркове. На 27 юни ще се почистват водните басейни и реките, като специално внимание се отделя на река Дунав. Това стана ясно по време на информационна в областна администрация Пазарджик. В присъствието на еколози от общините, експертни от РИОСВ, РЗИ, ОД „Земеделие”, РИО и ОПУ, Мария Лазарова – Мениджър „Социални проекти“ на BTV Media Group, представи обобщени данни за участието на доброволци и институции от област Пазарджик в предишни кампании и основните акценти през тази година.
 През 2014г., активността в областта е 5,3%, което е над средното за страната. В дните на почистването депонирането на отпадъци ще става безплатно и няма да бъдат отчислявани такси, което е от изключителна важност за общините.


Тази страница е видяна: 1141

 Публикувано от: pamedia на Tuesday 14 April 2015 - 17:09:47

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Крайбрежието на яз. „Батак“ ще е една от териториите в кампанията „Да изчистим България заедно“
Област Пазарджик се включва в кампанията „Да изчистим България заедно“ за осма поредна година
Над 80 са обектите в региона, които ще се чистят в съботната кампания на частната телевизия БТВ „Да изчистим България заедно“
6135 доброволци от област Пазарджик почистиха 128 замърсени места в кампанията „Да изчистим България заедно” 2019
Районът около мост „Атлантик” и парк „Писковец” са местата, определени от Община Пазарджик, за почистване в кампанията “Да изчистим България заедно”
РИОСВ, община Батак и спортна база „Белмекен“– с приз от кампанията „Да изчистим България заедно“. Област Пазарджик – с най-много доброволци
В Пазарджик "Да изчистим България заедно" започна още от вечерта на 15 септември
Три дати за инициативата "Да изчистим България заедно" в Пазарджик
Във Велинград са определени 12 места за почистване от кампанията "Да изчистим България заедно"
Община Пазарджик обяви телефон за сигнали по време на кампанията "Да изчистим България заедно"Този сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.4279 сек., 1.3542 от тях за заявки.