RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Над 80 са обектите в региона, които ще се чистят в съботната кампания на частната телевизия БТВ „Да изчистим България заедно“
   .
Пазарджик
 Определени са местата за почистване в област Пазарджик в доброволческата инициатива „Да изчистим България заедно“ 2018г., съобщиха от Областна администрация. Те са маркирани от общинските администрации и публикувани на информационния сайт на Областна администрация Пазарджик и сайта на доброволческата инициатива www.daizchistim.bg. Доброволците от региона, които искат да участват в акции по почистване на 15 септември /събота/, могат да получат информация, чували и ръкавици от общините. Отборът от еколози в общинските администрации всяка година координира дейностите по почистване, събиране и депониране на отпадъците в област Пазарджик.
Над 80 са посочените предварително места за почистване в деня на кампанията. Това са паркове, места за отдих, игрища и детски площадки, горски местности, паметници, екопътеки, зелени площи около стадиони, язовирни ивици, пътища до курортни места и емблематични местности за региона ни.
На работна среща в Областна администрация Пазарджик, днес бяха разпределени на общините бонове за гориво, чували и ръкавици. Боновете за гориво са предоставени от ПУДООС, за област Пазарджик те са общо 200 на бр. на обща стойност 4000 лв. и следва да бъдат използвани единствено за извозване на събрания отпадък по време на кампанията. Общият брой на чувалите е 2000, ръкавиците са 4100. Те са осигурени за общините от областта от МОСВ.
Кампанията „Да изчистим България заедно” е най-мащабната доброволческа инициатива у нас, която цели да изгради обществена чувствителност по въпросите, свързани с опазването на околната среда и да направи България чиста в дългосрочен план.


Тази страница е видяна: 9549

 Публикувано от: pamedia на Tuesday 11 September 2018 - 17:51:34

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
„Да изчистим България заедно” ще се провежда в 5 дни
Крайбрежието на яз. „Батак“ ще е една от териториите в кампанията „Да изчистим България заедно“
Област Пазарджик се включва в кампанията „Да изчистим България заедно“ за осма поредна година
6135 доброволци от област Пазарджик почистиха 128 замърсени места в кампанията „Да изчистим България заедно” 2019
Районът около мост „Атлантик” и парк „Писковец” са местата, определени от Община Пазарджик, за почистване в кампанията “Да изчистим България заедно”
РИОСВ, община Батак и спортна база „Белмекен“– с приз от кампанията „Да изчистим България заедно“. Област Пазарджик – с най-много доброволци
В Пазарджик "Да изчистим България заедно" започна още от вечерта на 15 септември
Три дати за инициативата "Да изчистим България заедно" в Пазарджик
Във Велинград са определени 12 места за почистване от кампанията "Да изчистим България заедно"
Община Пазарджик обяви телефон за сигнали по време на кампанията "Да изчистим България заедно"Този сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.4396 сек., 1.3327 от тях за заявки.