RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Евтим Янев: Ако постигнете цена като за другите паркинги, аз ще гласувам "ЗА" концесията

ПазарджикЕдинствено общинският съветник от ГЕРБ Евтим Янев зададе въпроси на днешното заседание на местния парламент относно актуализацията на Годишната програма за разпореждане с общински имоти. Въпросът му бе конкретно за имота на ул. "Цар Калоян", на която се води паркингът  зад болница "Здраве". от общинска публична в общинска частна собственост.

След като получи уверението, че бъдещата концесия ще запази предмета на дейност  за паркинг, той посочи, че там има 80 паркоместа и ако се постигне цена  като на концесионираните миналата година - от 108 лева за парко място, то това би било една сериозна сума  приход в общинската хазна.

"Ако постигнете такава цена, бих гласувал за такава концесия. Защото сега общината нищо не  получава от този паркинг. А това е най-натовареният паркинг и се пропускат сериозни суми за общинския бюджет". Така съдбата на едно от малкото безплатни места за паркиране в Пазарджик изглежда предрешена.

Заедно с паркинга бяха одобрени и предложенията в програмта за концесиониране на имотите на "Зоната на здравето" и "Балона", както и разпореждането на още няколко, като от продажби, отдаване под наем и на концесия се очакват допълнителни приходи в размер на 280 000 лева.

Тази страница е видяна: 1594

 Публикувано от: pamedia на Thursday 25 May 2017 - 18:11:27

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Общинският съветник Евтим Янев отправи питане до кмета на Пазарджик за местата на инвалидите в отдадените под наем паркинги
Евтим Янев: Аз ще гласувам за този кредит, рядко го правя, но в случая не виждам друг начин да се гарантира изпълнението на рекултивацията на сметището
Алтернативно проекторешение с 37 пъти по-висок наем за концесията на паркинга зад "Здраве" е изработил общинският съветник Евтим Янев
Евтим Янев за смисъла от данъчна ваканция
Евтим Янев е новият председател на Сдружението на предприемачите
Евтим Янев предупреждава, че общинският дълг надхвърля с 2,6% законовия праг
Поздравление от инж. Евтим Янев, председател на Камарата на строителите - звено Пазарджик
Позицията на общинския съветник Евтим Янев по актуализацията на Бюджет 2020
Шест въпроса на Евтим Янев по предложението за по-високи местни данъци
С промяна в наредба Евтим Янев предлага по-ниски такси за одобряване на проектиТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.7445 сек., 1.6863 от тях за заявки.