RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Много приятели събра на 6-ия си рожден ден "Онкоболни и приятели"

Онкоболни и приятели - Пазарджик,

Приятели, потребители, спомоществователи, представители на държавната и местна власт и на институциите събра на 6-ия си рожден ден Центърът за социална рехабилитация и интеграция на лица с онкологични заболявания в Пазарджик. Социалната услуга се управлява от „Сдружение за онкоболни и приятели” в областния град. Това е първият център в страната, който предоставя подобна услуга. Част от присъстващите участваха във флашмоб и с букви в ръце изписаха името на сдружението - "Онкоболни и приятели".
Пазарджик

Кметът на Пазарджик Тодор Попов, под чийто патронаж минава всяка от кампаниите за превенция на онкологичните заболявания, поздрави ръководството на центъра за дейността му през тези 6 години: "Радвам се, че този център заработи и това се държи на нашата скромна подкрепа - на държавата и на общината, но най-вече на хората, които работят тук, затова им пожелавам да са здрави и позитивни, все така да обичат хората и да им помагат, защото това е най-истинското нещо. Затова искам да кажа на висок глас: Мария, благодаря ти за това, което правиш!".

Тодор Попов, Пазарджик

Гост на годишнината беше и народният представител от ГЕРБ Екатерина Захариева. "Помощта за хората в нужда е едно от най-смислените неща, които човек трябва да направи през живота си. Аз знам, че няма как без помощта на държавата и общината да се случи този център, но истината е че успехите му, помощта му и това, че хората се чувстват добре тук, се дължи преди всичко на екипа, който работи тук. Защото тази работа трябва да се върши със сърце, с любов, безкористно и целта да бъде помощ за всеки, който има нужда. Като народен представител от Пазарджик аз поемам пред Мария Чергарова и пред Вас обещанието, че с каквото мога ще помагам на центъра", заяви Екатерина Захариева. Тя посочи, че е горда от факта, че опитът и добрите практики във функционирането на център за подпомагане на онкоболни в Пазарджик е пример за подобни организации в страната. "Пожелавам Ви да сте здрави и позитивни, защото най-доброто лечение за каквато и да е болест е приятелството, обичта и позитивното отношение. Честит рожден ден! Пожелавам Ви много, много по 6!", каза Екатерина Захариева. 

Екатерина Захариева, Пазарджик

Приветствие поднесе и общинският председател на ГЕРБ Гинче Караминова, която преди като народен представител имаше значителен принос към центъра. "Наистина с голяма вяра открихме преди 6 години Центъа. Тук се работи професионално, но най-вече с голямо сърце и любов, затова благодаря на г-жа Чергарова. Щастлива съм от това, че този център се превърна в храм на любовта на екипа, на приятелите, на близките, които са изключително важни за това да бъде един човек напълно здрав след лечението", каза Гинче Караминова.

Председател на УС на "Сдружение онткоболни и приятели" и управител на ЦСРИ на лица с онкологични заболявания Мария Чергарова пожелава на всички да се чувстват винаги "на 6". В онкоцентъра беше направена ретроспекция на 6-те години работа и на мултимедия бяха показани важни моменти от работата на "Онкоболни и приятели". Мария Чергарова връчи на гостите изготвени от потребителите на услугата фотоколажи и пожелания. 

Онкоболни и приятели, Пазарджик+

Пазарджик

Тази страница е видяна: 2375

 Публикувано от: pamedia на Tuesday 02 May 2017 - 14:45:55

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Сдружение за онкоболни и приятели организира беседа с д-р Антоанета Томова
Д-р Благова ще преглежда с мобилния ехограф на Сружение за онкоболни и приятели и във Велинград
Сдружение за онкоболни и приятели стартира 14-та си кампания за борба с рака на гърдата
„Сдружение за онкоболни и приятели“ в Пазарджик откри 18-та си кампания за борба с рака на гърдата
С нов собствен ехограф Сдружение за онкоболни и приятели започна кампанията за борба с рака на гърдата
Сдружение за онкоболни и приятели организира безплатни прегледи по повод седмицата за борба с рака на маточната шийка
"Сдружение за онкоболни и приятели" организира Коледен базар
На 22 март - профилактични прегледи в Пазарджик с мобилния ехограф на "Сдружение на онкоболни и приятели"
Тази вечер - концерт на Лъчезар Урушев и приятели
Приятели и почитатели отбелязаха 70-та годишнина на Георги Спасов /видео/Този сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.5909 сек., 1.4864 от тях за заявки.