RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
ДИМИТЪР ПЕТКОВ: Реформаторски блок провежда открита, почтена и отговорна политика, гарантираща стабилност и развитие на България.
Пазарджик
Димитър Петков е кандидат за народен представител от листата на Реформаторски блок-Глас народен в 13 МИР Пазарджик.
Роден е в Пазарджик. На 51 години. Член на БЗНС, председател на Областното  настоятелство  в Пазарджик. С висше агрономическо образование. Управител на Дружество специализирано в производство на биологични плодове, част от италиански холдинг.  Специализации в областта на земеделието, търговията и публичната администрация. Четири мандата общински съветник в Общински съвет Пазарджик. Един мандат секретар на Община Пазарджик. Председател на БЧК - Пазарджик и член на Управителен съвет на Волейболен клуб „Хебър“.  Семеен, с две деца.

-    Господин Петков, в предизборна кампанията сме. България се управлява от служебно правителство. Защо стигнахме дотук?

За мен Пазарджишка област е регион, който олицетворява символиката     на Европа – „да бъдем единни в многообразието“. Всички днес осъзнаваме колко съдбоносни ще бъдат изборите на 26 март. Оказахме се в политическа криза, която можеше да бъде избегната.Не приемам действия, които разединяват, а не обединяват. За мен с изборът на Румен Радев за президент, демократичното развитие на България бе поставено под съмнение. В момента имаме назначено едно реваншистко служебно правителство, което вместо да насочи усилията  си за организиране на честни избори, то се занимава с неморална кадрова политика, назначавайки лица от миналото и прави стъпки, които могат     да затворят пътя ни към свободна и демократична Европа.
Аз вярвам в свободолюбивият дух на хората от областта и съм сигурен,     че заедно ще спрем опита да бъде отклонена България от нейния евроатлантически път. Само едно силно представяне на Реформаторски Блок ще попречи на сценариите за подмяна на демократичните ценности.  Като член на БЗНС за мен  гордост поражда факта, че още преди почти    100 години Стамболийски е настоявал за обединени федеративни отношения в Европа, нещо което се обсъжда днес при определяне бъдещето развитие на ЕС.

-    В програмата си Реформаторите имат ясни приоритети, но не обещават двойни увеличения на заплати, пенсии и т.н. Все още ли българинът вярва на обещанията на политиците?

Безспорно е, че икономическа стабилност в страната ще се гарантира от реформи в съдебната система, приемане на антикорупционно законодателство и неговото безусловно прилагане. Максимално и почтено използване на финансовия ресурс, постъпващ в България от Европа. Образованието, културата, здравеопазването и икономическото развитие са другите основни цели  в програмата на „Реформаторски блок-Глас народен“. Повишаването качеството на живот в страната е основната цел. В тези сложни геополитически времена трябва да не забравяме, че макар и най-бедната страна в ЕС, минималната заплата е 220 евро и е с постоянен ръст, а в Русия е 100 евро. За мен най-важното е законодателството на страната и изпълнителната власт да гарантират демокрацията, сигурността и спокойствието на всички българи, независимо от пол, религиозни, партийни пристрастия и други различия. Моите непроменящи се възгледи във времето са именно, че те се гарантират от членството на България в ЕС и разчитайки на отбранителни способности на страните членки на НАТО. Това е битка за защита на българската национална кауза.

-    За да бъде един политик успешен, какви трябва да бъдат действията му?
Моите възможности за полезност безспорно са там, където до момента е професионалното ми развитие,  освен в политиката, а именно - местно самоуправление и администрация, икономическо развитие  и земеделие.
Голяма е отговорността да бъдеш народен представител. Вярвам, че всички кандидати са я осъзнали и са подготвени. Аз със себе си съм наясно, че ще продължа да работя за гражданите на Пазарджишка област и България с цялото си сърце и душа. Всичко, което мога да направя за Пазарджишкият регион ще го направя.

-    Според проучвания, българинът е крайно негативен, невярващ и не е щастлив. Вината за това на политиците ли е?

Чистата демагогия в посланията, лъжата, фалша, продължаващо присъствие на сътрудници на ДС в листите, откритото заплащане за „застъпници“ са поредната доза мръсотии в българската политика. Такъв тип уродлива политика нанася огромни щети върху морала и духа на хората, а това води до  деградация в обществото. Щели да дадат пенсии по 1000 лева, щяло да има фонд 500000 лева за бизнеса… От къде ще ги вземат тези пари!?  Мислете и си отговорете на въпросите, дните за размисъл са преди изборите, после ще е късно. Да не започнем пак да копаем търсейки ново „дъно“. 

-    Защо хората трябва да изберат Реформаторски блок?

„Реформаторски блок-Глас народен“  показа че провежда открита, почтена и отговорна  политика, гарантираща стабилност и развитие на България. За това търсим по-голяма подкрепа. Очакванията ни са да я получим от честните, добри, трудолюбиви  и инициативни граждани.  

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
Тази страница е видяна: 851

 Публикувано от: pamedia на Saturday 11 March 2017 - 09:26:04

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Община Пазарджик – с приз за социално отговорна политика
Петър Ангелов от Реформаторски блок: „Ценностите в България почти изчезнаха през последните 25 години, само вярата ще ни спаси”
Листата на Реформаторски блок за Пазарджик
РЕФОРМАТОРСКИ БЛОК-ГЛАС НАРОДЕН
Реформаторски блок спира предизборната си кампания
Реформаторски блок: ВСИЧКО Е В ТВОИТЕ РЪЦЕ!
Реформаторски блок: Реформата в живота ни зависи от нас!
Поздравление от Реформаторски блок-Пазарджик по повод 9 май - Ден на Европа
РЕФОРМАТОРСКИ БЛОК-ГЛАС НАРОДЕН честити 8 март
РЕФОРМАТОРСКИ БЛОК-ПАЗАРДЖИК
ВСИЧКО Е В ТВОИТЕ РЪЦЕ!Този сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.6543 сек., 1.5682 от тях за заявки.