RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Ученици от Механото заминават на практика в Карлсруе

пазарджик    Двуседмична практика в германския град Карлсруе, на реални работни места, ще проведат 20 ученици, обучаващи се в Професионалната гимназия по механоелектротехника  от професиите „Системно програмиране”, ” Компютърна техника и технологии” и ”Компютърни мрежи”.

   Училището е одобрено за финансиране по програма Еразъм+. Проектът на тема „Европейски професионален опит в WEB дизайна“ е спечелен  благодарение на компетентността и упоритостта на  инж. Гергана Коручева и инж. Анета Стоименова и  със съдействието на инж. Мариана Китина.   
   
    Проектът за „Образователна мобилност на граждани“, сектор „Професионално образование“ се финансира по европейска програма „Еразъм +“ и е на стойност 51 909 евро.

   Партньор на ПГМЕТ е ALFATRAINING, Германия - институт за допълнително професионално обучение. Институтът организира курсове за обучение на високо технологично ниво.

    Проектът цели да подготви учениците с практически знания и умения за прилагане на мeтодите на  Web дизайна чрез обучение в реална  среда.  По този начин се създават условия и предпоставки за трайно устройване на работа  в унисон с европейската интеграция.
 
   Очаква се мобилността да осигури на обучаващите се съответствие между професионалната подготовка и изискванията на пазара на труда в актуален и перспективен план, както и да повишат своята квалификация, производителност и адаптивност и да развият комуникативните и езиковите си компетенции.
 

Тази страница е видяна: 1803

 Публикувано от: pamedia на Monday 15 June 2015 - 17:59:54

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
20 ученици от Механото заминават на практика в Германия
20 ученици от Механото са на обучение в Карлсруе, Германия
20 ученици от Механото ще бъдат на практика в Германия
Добра практика на тема „Пътуване в древността“
33 подаръка от 33 паралелки на Икономиката заминават за Хитрино
Състави от ОДК заминават за международни фестивали в Турция
В Стрелча ще се проведе обучение за обмяна на добра практика с Испания в управлението на минерални води
Посланиците на турнира в Панагюрище Мария Йовкова и Денислав Коджабашев заминават на лагер, за да са ниво за Asarel Bulgaria Open
Първите 3 рисунки от конкурса „Аз и детското полицейско управление" заминават за София, останалите ще красят фоайето на Областната дирекция
Кандидат от Коалиция "Тодор Попов ЗА Пазарджик" на практика вече е избранТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.4511 сек., 1.3629 от тях за заявки.