RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Стрелча отчита работата по проект „Община Стрелча – към по-ефективно и отчетно изпълнение на общински политики”
es_opak_logo2.jpg

На 25 август 2014 год. от 16 часа в Кметска зала на град Стрелча ще се проведе закриващата конференция по проект „Община Стрелча – към по-ефективно и отчетно изпълнение на общински политики”.
Той се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Административен капацитет”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.


Основната цел на проекта бе повишаване ефективността и отчетността на изпълнението на общинската политика за интегрирано териториално планиране и развитие в община Стрелча.

Финансирането  бе 100% от Оперативна програма „Административен капацитет” чрез Европейския социален фонд на Еропейския съюз. Стойността на проекта бе 50 372 лева, а периодът на изпълнение – 9 месеца.
    Като резултат от изпънението на проекта са изработени, обсъдени и приети няколко важни документа: Общински план за развитие на община Стрелча 2014-2020, прогнозна оценка за въздействието на Общинския план за развитие 2014–2020  върху  процесите на социално-икономическо развитие на общината и екологична оценка, Правила и методи за мониторинг и контрол на общинската политика за интегрирано териториално планиране и развитие и Концепцията за пространствено развитие на община Стрелча.
Всички приети документи са част целенасочената работа за по-високо качество и ефективност на работата на общинската администрация и предполага изострено внимание върху местните  нужди и политиката за интегрирано териториално планиране и развитие.
Изпълнението на проект  „Община Стрелча – към по-ефективно и отчетно изпълнение на общински политики”  е  поредната стъпка в усилията на Общината за подобряване  живота на населението на община  Стрелча. 


Тази страница е видяна: 1107

 Публикувано от: pamedia на Friday 22 August 2014 - 11:34:56

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Обществено обсъждане във връзка с реализацията на Общински план за развитие по проект „Подобряване на процеса по разработване и прилагане на ефективни политики в Община Пазарджик“
Обществено обсъждане на проекта на Общинския план за развитие на община Пазарджик за периода 2014 – 2020 г. по проект „Подобряване на процеса по разработване и прилагане на ефективни политики в Община
Поредният проект стартира община Стрелча
Съобщение от Община Стрелча за спечелен проект
ЖГЕРБ в Стрелча проведе отчетно-изборно събрание
Проект „Подобряване на процеса по разработване и прилагане на ефективни политики в Община Пазарджик"
Община Стрелча кандидатства по проект за интегриране на ромите
Община Стрелча спечели проект за насърчаване на туризма
Община Стрелча ще повишава компетентността на администрацията си по проект
Община Стрелча спечели проект за енергийна ефективност на НЧ „Просвещение“Този сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.5972 сек., 1.4985 от тях за заявки.