RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Актуализираният бюджет на Община Пазарджик за 2013 г. нарасна с близо 4,4 млн. лева

Пазарджик АктуализацияВ небрежно спортен дрес код 34 общински съветници поставиха точка на деловата 2013 година за Пазарджишкия местен парламент със задължителното актуализиране на бюджета. "За да има съответствие между плана и отчета", поясни за пореден път главният финансист Георги Гайдаров.
Изменението от първоначалния план на общата рамка в размер на 55 919 123 лв. е в резултат преди всичко от увеличението в приходите от държавни субсидии.
След няколко уточняващи въпроса на Евтим Янев, Надя Клисурска и Таня Благова съветниците  фиксираха крайното: 60 305 284 лв. приходно-разходна цифра на общинската сметка за 2013 година.
В дух на коледно всеопрощение председателят на общинската организация на БСП Димитър Димитров поздрави всички с Рождество Христово и пожела 2014 година да е мирна, здрава и по-успешна.
Това предизвика кметът Тодор Попов да направи кратка ретроспекция, отбелязвайки, че напрегнатата и изпълнена със събития  в национален план 2013 година не е добре. "И колкото на някой да не му харесва - това е положението", обобщи  ситуацията Попов и призова за нова политическа култура. Впечатлението му след множеството обиколки е, че
"нашият Общински съвет и Община показват стил и начин на поведение, които не са често срещано явление в страната, което пък е признак за манталитет и интелигентност".
Тодор Попов увери присъстващите, че ни чака по-хубава година, но и по-голямо напъване. "И нека коледното духче не ни напуска - да станем по-разчупени и по-добронамерени", пожела кметът на Пазарджик.

Тази страница е видяна: 1273

 Публикувано от: pamedia на Monday 30 December 2013 - 13:37:38

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Бюджет 2013 на Община Пазарджик е в размер на 56 милиона лева, от местни данъци трябва да се съберат 2 млн повече
На 6 януари е публичното обсъждане на общинския бюджет на Пазарджик. Близо 62 милиона лева е общинската сметка
С 11 милиона лева повече е бюджет 2016 на Община Пазарджик
Близо 2 млн.лв. повече предвижда проектът на държавния бюджет за Община Пазарджик, половината обаче за делегирани дейности
Община Пазарджик ще иска 2 милиона лева безлихвен заем от централния бюджет за покриване на част от задълженията към РИОСВ
Минималната пенсия нарасна с 19 лева
Строителната програма за 2013 г. на Община Стрелча възлиза на 867 хиляди лева
С близо 300 хиляди лева са ремонтирани 21 училища в община Пазарджик
С над 4 млн. лв. е неизпълнението на Бюджет-2013
Актуализация на бюджета на община Пазарджик в края на годината с близо 11 млн. лева иска кметът Тодор ПоповТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.3017 сек., 1.2533 от тях за заявки.