RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
UNICEF стартира Коледна дарителска кампания
Има деца, които не мечтаят за играчки. И Дядо Коледа е безсилен да изпълни желанията им сам, защото той може да донесе играчки, но не и грижа, любов, семейство. Затова на помощ идват хората с щедри сърца - дарителите на  УНИЦЕФ.
Това е посланието на новата фондонабирателна дарителска кампания на УНИЦЕФ България, която започва на 1-ви декември и чийто централен персонаж е Добрият старец.
UNICEFТой за пръв път ще замени и своя традиционен червен костюм със син като символ на силата, която дарителите и УНИЦЕФ имат, за да променят живота на стотици деца в риск. Кампанията се състои от телевизионен клип, радио спот, печатна и външна реклама, уеб сайт и уеб банери. Режисьор на клипа е Алекс Кристанов, а оператор Георги Андреев.

Събраните средства от фондонабирателната дарителска кампания на УНИЦЕФ България ще финансират работата на организацията в подкрепа на семействата и децата в риск. Даренията ще се събират чрез изпращане на СМС на кратък номер 1021 (на стойност 1лв. или 1,20лв. с ДДС в зависимост от мобилния оператор),  чрез  активиране на директен дебит за месечни дарения във всяка банка или през касите на Easy Pay. 


Освен медийната кампания, ще бъдат проведени редица промоционални активности в търговските центрове, където всеки желаещ ще може да се снима със синия Дядо Коледа на УНИЦЕФ, както и да научи повече за начините как може да помага на децата в нужда.
На 29-ти и 30-ти ноември, 1, 16, 21 и 22-ри декември синият Дядо Коледа на УНИЦЕФ  ще гостува в Сердика Център, а от 2-ри до 15-ти декември в The Mall. Желаещите да се снимат с него могат да посетят и  синята зона на УНИЦЕФ в магазин Икеа на 30-ти ноември и 1,7,8,14,15,21 и 22-ри декември.

УНИЦЕФ е Детският фонд на Организацията на Обединените Нации и част от голямото семейство на ООН. От 1946 година насам, УНИЦЕФ е водеща организация, работеща в полза на децата, представена в над 190 страни по света. УНИЦЕФ помага за оцеляването и благоденствието на децата от ранното детство до юношеството. УНИЦЕФ оказва помощ в областта на детското здравеопазване и пълноценното хранене, за осигуряване на основно образование за всички момичета и момчета, както и за закрила на децата от насилие, експлоатация и СПИН. УНИЦЕФ се финансира изцяло от доброволни дарения на отделни лица, фирми, фондации и правителства.

Тази страница е видяна: 1089

 Публикувано от: pamedia на Thursday 29 November 2012 - 15:35:48

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Предприемачи от Пазарджик с призив за дарителска кампания
БЧК организира дарителска кампания за пострадалите от наводненията и чрез SMS
Сдружение „2002 надежди” - с дарителска кампания за изграждане на дом за болни и самотни
Дарителска кампания за възстановяването на църквата в Алеко Константиново инициират жители на селото
Кампания за превенция на изоставянето стартира в Пазарджик
РЗИ-Пазарджик стартира лятна АНТИСПИН кампания
Стартира Кампания „Любов към хората в беда”
Стартира кампания за рециклиране „Пазарджик обича“
Утре стартира кампания за ограничаване на транспортния травматизъм
В Пазарджик стартира X поредна кампания за борба с рака на гърдатаТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.6129 сек., 1.5458 от тях за заявки.