RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Над 6 милиона лева допълнително за 2020 година отпусна правителството на ГЕРБ за област Пазарджик
Пазарджик
Средствата са под формата на целева субсидия и отиват в общините Пазарджик, Лесичово, Септември, Пещера и Стрелча. Парите ще бъдат инвестирани в изграждане на важни инфраструктурни обекти. Община Пазарджик получава от републиканския бюджет допълнително 2 млн. лв. за изграждане на спортни зали, площадки и игрища в спортен комплекс. „Благодарение на добрата работа на правителството и сътрудничеството с местната власт се финансират важни проекти, за да се подобри жизнената среда на хората тук“, така коментира решението да бъдат отпуснати допълнителни средства от правителството областният координатор на  ГЕРБ Пазарджик Найден Шопов.
     
45 000 лева са отпуснати на община Лесичово за основен ремонт на улица 37-ма в село Церово.

2 млн. 500 хил. лв. отиват в Община Пещера за ремонт и благоустрояване на републикански път III -377 с идентификатор 56277.3.1429  от  О.Т. 916 до О.Т. 900 . Ремонтът ще обхване отсечка от км.0+927 до км. 2+242 от пътя Пещера-Брацигово. В същата сума е предвидено да се ремонтира и ул. „Петър Раков“, както и  прилежащата и инфраструктура.

Община Септември получава 1 млн. 546 хил. лв. От тях 864 000 лв. са за изграждане и обновяване на площад в квартал 187 в град Септември. Други 149 000 лв. са за ремонт на общински път от строителната граница на гр. Септември до Стопански двор „Фермата“. В рамките на отпуснатата субсидия, за Община Септември, влизат и 533 000 лв. за ремонт и реконструкция на улица „Сараньово“ в общинския център.
1млн. 927 хил. лв. отпусна правителството на ГЕРБ за Община Стрелча. Парите са целева субсидия за доизграждане на настилки на улиците „Независимост“, „Марко Нешев“, “Пенчо Генов“, „Бойчо Ханджиев“ и „Димчо Дебелянов“. От тези средства ще бъде извършен и основен ремонт на прилежащите към улиците водопроводи, ще бъде ремонтиран покрива на градската минерална баня и на детска площадка в градския парк на Стрелча.
 
„Благодарение на правителството на ГЕРБ община Пещера ще получи една от най-големите целеви субсидии в област Пазарджик. Още веднъж показахме, че когато се работи с грижа за хората резултатите не закъсняват. За ГЕРБ няма малки и големи общини. Доволна съм и от работата си като народен представител. Моите усилия се увенчават с успех и  Пещера ще получи така необходимите средства за ремонт на отклонение  от пътя Пещера-Брацигово, сподели народият представител Десислава Костадинова.


  Тази страница е видяна: 589

 Публикувано от: pamedia на Wednesday 09 December 2020 - 11:32:06

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
1,2 милиона лева отпусна правителството на община Велинград
Правителството отпусна 800 000 лева за ремонт на стадион "Г. Бенковски", общо предколедните трансфери за област Пазарджик са за над 8 470 000 лв.
1 млн. лева за медицинското общежитие в Пазарджик отпусна правителството на днешното си заседание
Д-р Дончо Баксанов: ГЕРБ договори 150 милиона лева в повече за Област Пазарджик по Програмата за развитие на селските райони
Община Пазарджик ще поиска от правителството да опрости 2 милиона лева безлихвен заем
От Община Велинград уточниха за какво ще използват отпуснатите от правителството 2 милиона лева
Десислава Костадинова: Над 127 милиона лева ще получат общините от област Пазарджик по Бюджет`2018
Тридесет проекта за 225 000 лева са одобрените по „Чиста околна среда 2020“ в област Пазарджик
Правителството отпусна средства за община Сърница
Втори милиард отпусна правителството за саниране на сградитеТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 2.1923 сек., 2.0907 от тях за заявки.