RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Правителството отпусна 800 000 лева за ремонт на стадион "Г. Бенковски", общо предколедните трансфери за област Пазарджик са за над 8 470 000 лв.
  
Пазарджик
 Община Пазарджик получава бюджетен трансфер от правителството  „Борисов 3“-  800 000 лева за ремонт на градския стадион, съобщиха от местната централа на партията.  1 056 000 лева са отпуснати на Община Батак. 500 000 лв.  от тях са за ремонт на  улица с. Нова Махала, други над 460 000 лева са за подновяване на три улици в село Фотиново и 94 000 лева са за изграждане на подпорна стена в село Фотиново. За Община Батак са отпуснати 1 883 000 лева. Парите са за асфалтиране на пътища и изграждане на подпорни стени в село Аврамови колиби и Кръстава, за реконструкция на водопроводи в село Всемирци и село Света Петка. За ремонт на улица в село Пашови са заделени 170 000 лева. Близо 500 000 лева ще бъдат похарчени за ремонт на административни сгради и централни улици във Велинград. Заделени са средства за обновяване и на градския фонтан в курорта. 255 600 лева отпусна правителството на Община Лесичово. Средствата са за ремонт на две улици в Боримечково. Община Сърница получава половин милион лева за ремонт на улици. Още толкова ще получи и община Ракитово. Над 400 000 от тях са  за ремонт на улица и подмяна на водопровод  в Костандово, 68 000 са за ремонт на улица в град Ракитово. 1 480 000 лева отиват в община Брацигово. Парите са по проекти за строеж на улична мрежа в регулацията на града и по селата от общината. 2 милиона лева са предвидени за ремонт на улица в Септември.
Със свое постановление Министерският съвет одобри допълнителни разходи/трансфери за 2018 г. по бюджетите на редица общини и по бюджетите на Министерския съвет, Министерството на образованието и науката, Министерството на здравеопазването и на Министерството на младежта и спорта в общ размер на 151,7 млн. лв.
Одобрените разходи по бюджета ва Министерския съвет за 2018 г. са в размер на 2,1 млн. лева. Те са за основен ремонт на Епархийската библиотека на Великотърновската света митрополия и на храм „Св. Петка“ в гр. Русе. Осигуряват се допълнителни средства в общ размер от 3,8 млн. лв. по бюджетите на Министерството на образованието и науката, Министерството на здравеопазването и на Министерството на младежта и спорта за реализирането на значими за тяхната дейност обекти.

Тази страница е видяна: 3987

 Публикувано от: pamedia на Wednesday 19 December 2018 - 21:06:23

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Над 6 милиона лева допълнително за 2020 година отпусна правителството на ГЕРБ за област Пазарджик
1 млн. лева за медицинското общежитие в Пазарджик отпусна правителството на днешното си заседание
1,2 милиона лева отпусна правителството на община Велинград
С 800 хиляди лева ще бъде ремонтиран стадион „Георги Бенковски“ в Пазарджик, БФС ще направи ново игрище
Правителството отпусна средства за община Сърница
Втори милиард отпусна правителството за саниране на сградите
Народните представители от ГЕРБ-Пазарджик присъстваха на първа копка на реконструкцията на стадион „Георги Бенковски“
Правителството отпусна допълнителни средства за Общините Белово и Лесичово
“Орлета къп” на стадион “Г. Бенковски” днес
Малко над 6 милиона лева за ремонт на улици и подмяна на водопроводи ще получат 6 общини от Пазарджишка областТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.5648 сек., 1.5069 от тях за заявки.