RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Община Пазарджик представи дейността на Центъра за социално включване и развитие по време на Деня на отворените врати
Пазарджик
  На 20 ноември 2020 г., в Центъра за социално включване и развитие – Пазарджик с адрес: гр. Пазарджик,  ул. „Любен Боянов” № 7, се проведе Информационен ден, който се реализира в рамките на проект „Център за социално включване и развитие - Пазарджик”-ВG05М9ОР001-2.004-0009-C01“. Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма “Развитие на човешките ресурси” 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз. Целта на събитието бе да се популяризира дейността на Центъра за социално включване и развитие – Пазарджик сред местната общност.
За събитието екипът на ЦСВР – Пазарджик бе подготвил мултимедийна презентация с информация за специалистите и услугите, които се предоставят в центъра. Всеки посетил ЦСВР – Пазарджик получаваше и папка с информационни и рекламни материали, изработени в рамките на Проекта.
Центърът за социално включване и развитие – Пазарджик функционира като комплекс от здравно-социални услуги вече четири години. Входът към всяка една услуга е максимално отворен, достъпен и улеснен. Услугите се предоставят безвъзмездно и са, както следва:
    Услугата ”Ранна интервенция на уврежданията” с капацитет 30 деца от 0 до 7 год. + 50 родители;
    Услугата ”Индивидуална педагогическа подкрепа на деца с увреждания” с капацитет 30 деца;
    Услугата ”Предоставяне на психологическа подкрепа и консултация на бъдещи и настоящи родители за формиране и развитие на родителски умения”, услугата ”Семейно консултиране и подкрепа” и услугата “Индивидуална и групова работа с деца и родители, които не са от уязвими групи, с цел посещаване на детска градина“ са с общ капацитет от 300 семейства;
    Услугата ”Подкрепа за осигуряване на здравна детска консултация и дейности по превенция на заболяванията“ и услугата ”Майчино и детско здраве” са с общ капацитет от 500 потребители;
    Услугата „Допълнителна педагогическа подготовка за повишаване на училищната готовност на децата за равен старт в училище” (популярна като „Лятно училище”) е с капацитет 30 потребители.
   Стойността на безвъзмездната финансова помощ е в размер на 930 867,00 лв. (деветстотин и тридесет хиляди осемстотин шестдесет и седем лв.). Проектът е финансиран по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” 2014-2020 г., приоритетна ос 2 ”Намаляване на бедността и насърчаване на социалното включване”, процедура ВG05М9ОР001-2.004 ”Услуги за ранно детско развитие”.
 
 
 
 
 
 


Тази страница е видяна: 1130

 Публикувано от: pamedia на Monday 23 November 2020 - 16:58:37

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Ден на отворените врати в Центъра за социално включване и развитие – Пазарджик
Нови услуги в Центъра за социално включване и развитие в Пазарджик от 1 декември
Д-р Антоанета Томова гостува в Центъра за онкоболни в Деня на отворените врати
С „Ден на отворените врати” Община Стрелча отбеляза Деня на Българската община
Ден на отворените врати в Центъра за социална рехабилитация на онкоболни в Пазарджик
В Деня на възрастните хора – Ден на отворените врати в ТП на НОИ - Пазарджик
15 февруари – Ден на отворените врати в Центъра за онкоболни в Пазарджик и организирани профилактични прегледи с ехограф
Кули от спагети, ателие на открито и атрактивни състезания в Деня на отворените врати в ПГСА - Пазарджик
Социално включване на хора с влошено психично здраве в община Стрелча
В Деня на отворени врати ученици се запознаха с дейността на Административния съдТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.7072 сек., 1.6053 от тях за заявки.