RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Специализирано занятие в ЦСПП
Пазарджик
Специализирано практическо занятие се проведе днес в Центъра за специализация и професионална подготовка при Академията на МВР в Пазарджик, съобщиха от Пресцентъра на ОДМВР-Пазарджик. На стажантите от охранителна и пътна полиция гостуваха екипи на „Специализираните полицейски сили” при ОДМВР-Пловдив, водени от началника на отдел „Охранителна полиция” при пловдивската областна дирекция комисар Виктор Празов. Те бяха посрещнати от директора на центъра комисар Станимир Калоферов и преподавателите от секция „Обща полицейска подготовка”.
С над 200 стажанти от областните дирекции на МВР в страната беше проведено практическо занятие, свързано с тактическите действия на полицейските служители при охрана на масови и спортни мероприятия, задържане на лица, опазване на обществения ред при различни ситуации от реалната работа на улицата. В рамките на два дни опитните служители от „Специализираните полицейски сили” проведоха различни тренировки с обучаемите, при които „новобранците” получиха безценни съвети и напътствия от по-опитните си колеги. Нагледно се демонстрираха начините за използване на полицейското оборудване, защитата на личната неприкосновеност и адекватното поведение по време на екипна работа. В някои от „ролевите игри” стажантите бяха поставени в ситуации близки до реалните, за да придобият на практика представа от спецификата на ежедневната полицейска дейност. По време на обучението беше поставен акцент и върху огромната отговорност, която всеки служител носи за опазването на своя живот, този на своите колеги и на гражданите.
Провеждането на подобен род занятия са важна част от правилното и последователно изграждане на младите полицаи, като професионалисти в бъдещата си работа по местата, където са назначени.
Ръководството на ЦСПП-Пазарджик изразява своята благодарност към ръководството на ОДМВР-Пловдив за ползотворното сътрудничество и взаимодействие.  
Пазарджик


Тази страница е видяна: 324

 Публикувано от: pamedia на Tuesday 06 October 2020 - 16:16:29

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Жандармеристи от Пловдив участваха в практическо занятие на стажантите в ЦСПП-Пазарджик
Специализирано наблюдение за пожари организира РИОСВ в горските резервати Купена, Дупката, Беглика и Мантарица
С открито занятие с ученици „Природната аптека – зеленото злато на България” беше отбелязан Международният ден на биологичното разнообразие
Полицаи от страната проведоха занятие и състезание по стрелба с автомат на полигона в Црънча. Първи са стрелците от Велико Търново
В кръводарителска акция на ЦСПП-Пазарджик участваха 49 души
Комисар Станимир Калоферов е новият директор на ЦСПП
В полицейското първенство по футзал отборът на ЦСПП се класира на второ място
За пръв път деца от ОДЗ „Слънчо” присъстваха на клетвата на гранични полицаи в ЦСПП
Поредният курс стажанти от Националната полиция в ЦСПП положи клетва
Поредно занятие по програмата "Лято в библиотеката"Този сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.7572 сек., 1.6240 от тях за заявки.