RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Тодор Попов: Благодаря на дарителите и на гражданите на общината за подкрепата и търпението!
Пазарджик
„Вече месец и половина сме в извънредно положение затова искам отново да се обърна към нашите съграждани с няколко важни неща“, заяви Кметът Тодор Попов и допълни:
„Първото е да благодаря на всички дарители, които се включиха активно и подпомогнаха нашата многопрофилна болница, защото това показва отношение. С моята скромна помощ и подкрепа успяхме да реализираме няколко значими и важни дарения. Използвам случая първо да благодаря на по-големите дарители, защото това е въпрос на отношение.  Благодаря на най-големия дарител – г-н Дилян Пеевски, чието дарение е около 150 000 лева и включва няколко респираторни апарата и защитни облекла за работещите в болницата. На г-н Паун Лазаров, който дари над 50 000 лева по сметка на болницата за защитни облекла и консумативи. Да благодаря специално на министъра на енергетиката г-жа Теменужка Петкова,  с чиято помощ и по моя молба  получихме дарение от Булгартрансгаз на стойност 20 000 лева. Да благодаря на Арексим, които дариха 120 броя специализирани предпазни очила за многократна употреба, както и на всички други, които пряко или косвено, независимо от сумите, проявиха солидарното си  отношение и дариха средства не само на МБАЛ - Пазарджик, но и на Медицински център „ВИТА“ и Спешна помощ, за всички тези, които правят така, че да ни вдъхнат кураж, а и да помогнат на заболелите от коронавирус. За това се иска самообладание, смелост, отговорност и ние също трябва да ги подкрепим в този момент.“ , категоричен е Тодор Попов.
„Разбира се искам да благодаря и на всички граждани на нашата община, които полагат усилия за това да спазваме мерките. Аз самия също вече съм изнервен и ми идват малко в повече тези ограничения, сигурен съм, че с всички е така, но трябва още малко да бъдем дисциплинирани и отговорни. Убеден съм, че съвсем скоро това ще свърши и ще се върнем към нашия си нормален начин на живот. Знам колко усилия коства това на всички, знам колко е трудно, знам колко децата искат да излизат навън. Знам колко вече възрастните искат да излизат навън, да се разходят в това хубаво време, да се заредят със слънчева енергия, с положителна енергия, но нека бъдем още малко внимателни и всичко след това ще си дойде на мястото. Затова използвам случая отново на всички да благодаря за търпението, за дисциплината и за отговорността. Нека още малко да потърпим! По този начин пазим себе си и всички наши близки.“, каза още кметът на общината.
„Искам да благодаря на всички, които подкрепят Общината и плащат местните данъци и такси, като отново помоля да бъдем отговорни и при възможност да си платим задълженията, защото не искам да се случва това, което започва в много български общини. Поради липса на приходи, там започват да съкращават доста хора и дейности. Много се надявам и ще направя всичко възможно, в община Пазарджик ние да запазим целостта на всички услуги и дейности, които ние развиваме и сме развивали в годините, но за това се изисква и вашата съпричастност.
Така че благодаря на всички и още веднъж ги моля по отношение на Общината да бъдат отговорни. Това е за всички нас! Бъдете здрави!, завърши призива си към гражданите на община Пазарджик Тодор Попов.
 
 
 
 
 Тази страница е видяна: 1015

 Публикувано от: pamedia на Friday 24 April 2020 - 12:50:03

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Тодор Попов: Благодаря на Георги Шикерджиев за професионалната работа. Длъжността ще поеме Николай Николов
Тодор Попов: Нови предпазни мерки на Пазара от днес. Благодаря на всички за отговорното поведение, необходимо е още малко търпение
Председателят на СБП Боян Ангелов:Искам да благодаря на кмета Тодор Попов, на Община Пазарджик, че толкова години подпомага българската литература и култура
Общата подкрепа за кандидат-кметове на ГЕРБ и БСП - по-малка от подкрепата за Тодор Попов, според проучване на социолога Илия Джамбазов
Тодор Попов тръгва на срещи в селата на общината
Тодор Попов получи приз от фондация "Искам бебе" за подкрепата за фонда "Ин витро"
Тодор Попов: Чрез новата система за сигнали гражданите на Пазарджик пряко участват в управлението и подобряването на физическата среда
Тодор Попов към младите хора на Пазарджик: „Вие сте бъдещите управленци на общината
Всеки от близо 900-те първокласници в общината ще получи книжка от кмета Тодор Попов
Третият стълб от предизборната платформа на Тодор Попов е ефективно управление на ресурсите на общинатаТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.6891 сек., 1.5864 от тях за заявки.