RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Артин Бъздигян: РАИС показва на международното изложение ЕМО – Хановер машини с най-новите технологии в машиностроенето и от новата си производствена линия
РАИС

ХАНОВЕР. Пазарджишката фирма РАИС за поредна година участва на международното специализирано изложение за машини и технологии ЕМО в Хановер, чието официално откриване е днес, 16 септември 2019 г. На световното изложение за металообработване участват общо три български компании и освен РАИС продукцията си показват "ЗММ холдинг България" и "ВСК Кентавър – Инструментален завод "Динамика" – Дряново. Над 2 хиляди са изложителите на ЕМО-2019 – от близо 50 страни в света. Пазарджишката машиностроителна компания участва с 3 машини от най-новата си производствена линия - RAIS Advance Line.
На щанда на РАИС откриваме инж. Артин Бъздигян, който специално за ПА медия и за читателите от Пазарджик представи участието на фирмата на ЕМО:


„Това е поредното участие на РАИС на едно от най-престижните изложения в нашия сектор машиностроене. ЕМО-Хановер привлича милиони специалисти от всички части на света и това, че сме една от трите български фирми, които участват тук, е показателно за нивото на производството ни. РАИС показва на ЕМО 2019 три машини от най-новата си производствена линия RAIS Advance Line. Всички те са разработени с най-новите технологии и на всяка една от тях правим демонстрации на тези нови разработки. Една от машините ни е оборудвана с робот и палетна станция. Двушпинделният ни струг е с нова опция, която позволява да се контролира счупването на стружката. Това осигурява по-високо качество на обработваната повърхност и по-дълъг живот на инструмента. Вертикалният ни обработващ център има нови функции, които дават възможност на оператора да подготвя програмата за следващия детайл на компютър и само да го зареди на машината. Това намалява значително престоя на машината. За постигане на високо качество на обработваната повърхност се използват опции, които потискат вибрациите по време на обработката и се изглажда пътят на инструмента. Петосният ни център е с вградени най-нови технологии, гарантиращи високо качество и точност на обработваните повърхности, както и за контрол на грешката между зададения и реалния път на инструмента. Машината е оборудвана с опция за избягване на сблъсък, тя знае своята геометрия и спира в ситуации, когато програмата за обработка на детайл не е направена спрямо нейната геометрия. Всички тези нови технологии демонстрираме тук в Хановер. Радостно е, че получаваме признание от партньорите ни. Едни от първите посетители на нашия щанд днес бяха специалистите от FANUC, Япония, с които си партнираме вече 25 години.
РАИС ЕМО ХАОВЕР 2019

Изложението ЕМО – Хановер продължава до 21 септември.

РАИС ЕМО ХАНОВЕР


Тази страница е видяна: 658

 Публикувано от: pamedia на Monday 16 September 2019 - 15:48:14

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
РАИС ще участва на световното изложение ЕМО в Хановер с три нови разработки на свои машини
РАИС показва нови машини на изложението ЕМО - Хановер
В Хановер РАИС представя 3 машини с IoT базирана платформа
Пазарджишката фирма РАИС ще участва в Международното изложение MIDEST, Париж
Артин Бъздигян: Целта, която ме води, е по-висок стандарт на живот в Пазарджик и общината
Дигитализацията в машиностроенето обсъдиха в РАИС експерти и членове на Браншовата камара по машиностроене
На международното изложение пред НДК Областна администрация представи проектите си
Велинградското „Голямо писане“ - с награда от Международното изложение „Културен туризъм“
РАИС откри втората си производствена база в Пазарджик
Фирма РАИС започна строителството на нова производствена база в ПазарджикТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.4303 сек., 1.3196 от тях за заявки.