RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
„Гордея се с труда на моите родители“ събра 20 деца в „Асарел-Медет“ АД
Панагюрище

  За шеста поредна година в „Асарел-Медет“АД се проведе инициативата „Гордея се с труда на моите родители“.Това е национален партньорски проект на Българската мрежа на Глобалния договор на ООН, в който участват фирми и организации от цялата страна, а панагюрската минна компания бе една от първите, които се присъединиха още през 2013 г.
Панагюрище

  На 1 ноември, когато отбелязваме и Деня на народните будители, 20 деца на работещи в „Асарел-Медет“АД имаха възможност да посетят работните места на своите родители, а навсякъде, откъдето преминаваха, звучеше веселата им глъчка.

  Момичетата и момчетата бяха посрещнати от Цвета Величкова – директор „Човешки ресурси“ в „Асарел-Медет“АД. „Благодаря Ви, че споделяте този ден с нас. Днес ще видите къде работят Вашите родители, техните колеги и ще разберете, че благодарение на тях, благодарение на това, че всички ние сме един сплотен екип, „Асарел-Медет“АД е това, което е“, каза в приветствието си Цвета Величкова.

  Малките гости видяха внушителната експозиция на вече изведените от производството руднични машини, след което се запознаха и със супермодерната диспечерска система за автоматизирано управление на технологичните процеси в рудника. Любопитството им бе приковано от това, че в шофьорските кабини на багерите и автосамосвалите има компютърни станции. Децата бяха особено въодушевени от възможността да видят с бинокъл отблизо големите машини, които работят в рудника. Малките гости посетиха още пречиствателните станции, модерната Инсталация за екстракция и електролиза на катодна мед, както и закритата фирмена експозиция, където се запознаха с историята и развитието на дружеството. Те запечатаха в много снимки и селфита вълнуващите моменти от своето посещение, като си тръгнаха доволни и щастливи от „Асарел-Медет“АД.

  След края на визитата в компанията децата посетиха залата трезор с Панагюрското златно съкровище, където се запознаха с историята около откриването на уникалните антики от братя Дейкови през 1948 година.Тази страница е видяна: 3551

 Публикувано от: pamedia на Thursday 01 November 2018 - 14:56:36

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
За пета поредна година „Гордея се с труда на моите родители“ събра деца в „Асарел-Медет“ АД
За четвърта поредна година „Гордея се с труда на моите родители“ събра деца в „Асарел-Медет“
28 деца посетиха „Асарел-Медет“ АД по проекта „Гордея се с труда на моите родители“
16 деца посетиха мама и тате в "Асарел-Медет" - национална инициатива "Гордея се с труда на моите родители"
Половинвековният юбилей на „Асарел-Медет” събра хиляди в Панагюрски колонии
Над 150 деца посетиха „Асарел-Медет“АД по случай Европейския ден на минералите
Тодор Попов: Посвещавам победата си на моите родители и на още един човек, който не е между нас
Отборът на „Асарел Медет“ победи в „Игри за добрини“ и спечели 2 хиляди лева в подкрепа на деца в неравностойно положение
Деца без родители и с деца с увреждания получиха подаръци от кмета на Стрелча
Празникът на математиката в ОУ „Христо Ботев“ събра овациите на родители, учители и гостиТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.4661 сек., 1.3556 от тях за заявки.