RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
В Ракитово ремонтират улици за близо 2 милиона лева по проект
Ракитово

В Ракитово започна изпълнението на проект  „Реконструкция и рехабилитация на улици и тротоари на територията на Община Ракитово по Подмярка 7.2. „Инвестиции в създаването, подобряването или разширяването на всички видове малка по мащаби инфраструктура“ по Програмата за развитие на селските райони- 2014-2020. Началото на изпълнението на проекта беше дадено на ул.“Тодор Тупаров“. Това е една от най-дългите улици в град Ракитово, на която беше подменен водопровода и канализационната мрежа. В рамките на проекта ще бъдат преасфалтирани и обновени освен улица „Тодор Тупаров“, така също и  „Цепина“, „Струма“, „Мусала“, „П.Яворов“ и ул.“Калинка“ в град Ракитово, като ще бъдат изградени тротоари и положени асфалтови настилки.


„Оттук минава голям пътникопоток в посока градовете Батак и Пещера и курорта Цигов чарк и затова е от особена важност най-дългата улица в Ракитово да бъде с добра инфраструктура и асфалтирана“, каза кметът Костадин Холянов. Изпълнител на проекта е“Делчев инженеринг“-Пазарджик.

„Този проект е още едно доказателство, че доброто взаимодействие между държавната и местната власт дава резултати в името на хората“ , каза в приветствието си областният управител Стефан Мирев. Той изрази увереност, че фирмата- изпълнител ще изпълни заложените строително - ремонтни дейности качествено и в срок.

Гости на събитието бяха народните представители Йордан Младенов от БСП, Сергей Кичиков и Елхан Кълков от ДПС, кметовете на общините Велинград и Сърница- д-р Костадин Коев и Неби Бозов, на с.Нова махала, на град Костандово Валентин Вигнев, председателят на ОбС –Ракитово Нина Димова, зам.-кметовете на Ракитово Цанко Молов и Димитър Топалов, представители на политически партии и на бизнеса.


Тази страница е видяна: 3390

 Публикувано от: pamedia на Monday 22 October 2018 - 16:17:43

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
В Ракитово, Костандово и Дорково ще ремонтират улици за 1,6 млн. лв.
Инсталации за предварително третиране на смесени битови отпадъци и за компостиране на зелени отпадъци са изградени по проект на Община Пазарджик за близо 20 милиона лева
Малко над 6 милиона лева за ремонт на улици и подмяна на водопроводи ще получат 6 общини от Пазарджишка област
Близо 3 милиона лева за ремонта на Околовръстното на Пещера
Близо 14,5 милиона лева за санирането на първите 5 панелки в Пазарджик
Близо 3 милиона лева за помощи е разпределила пазарджишката организация на БЧК
Близо 7,5 милиона лева са постъпленията до момента от местни данъци и такси
Фирмите и общините от региона са реализирали проекти за близо 153 милиона лева
Близо 15 хиляди пазарджиклии са заборчнели към общината с 3 милиона лева за местни данъци
Близо 2,8 милиона лева събра НАП-Пазарджик от закъснели със социални и данъчни плащанияТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.5578 сек., 1.4626 от тях за заявки.