RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Валентин Радев благодари на кмета на Пещера за проявената инициативност при ремонта на сградата на Районното управление
   
Пещера
Министърът на вътрешните работи благодари сърдечно на кмета на Община-Пещера Николай Зайчев за проявената инициативност при цялостното реализиране на проекта, както и за отпуснатите от общината допълнителни средства за ремонт на вътрешните помещения. Той отбеляза, че постигнатото се дължи и на ползотворното взаимодействие с представителите на Министерството на регионалното развитие и благоустройството и на МВР. По думите му подобрените условия за работа ще стимулират и мотивират служителите, от които зависи  гражданите да се чувстват по-спокойни. Той сподели, че по проекти за енергийна ефективност към момента в цялата страна се реновират 22 обекта на вътрешното министерство. В знак на благодарност министър Радев връчи на кмета на общината плакет на МВР.

На тържествената церемония по откриването на обновената сграда присъстваха заместник-министрите на вътрешните работи и на регионалното развитие и благоустройството Стефан Балабанов и Деница Николова, директорът на ГД „Пожарна безопасност и защита на населението” главен комисар Николай Николов, народният представител Десислава Костадинова, областният управител Стефан Мирев, директорите на ОДМВР и РДПБЗН в Пазарджик старши комисар Йордан Рогачев и комисар Иван Панайотов, представители на държавни и общински структури, граждани и служители на МВР.

Проектът за обновяването на сградата, в която се помещават Районното управление и Районната служба „Пожарна безопасност и защита на населението” в Пещера, е по оперативна програма „Региони в растеж” 2014-2020 г., която е съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за Регионално развитие. Целта на проекта е повишаване на енергийната ефективност на публичната инфраструктура на общината. Общата стойност на проекта е 789 698.70 лева.

По инициатива на кмета на общината, с решение на Общинския съвет, са отпуснати и допълнително 25 000 лева за ремонт на вътрешните помещения извън параметрите на проекта.

В сградата се помещават общо 108 служители на Районното управление и Районната служба „Пожарна безопасност и защита на населението“.  Извършеното реновиране на сградата значително подобрява битовите условия, при които работят служителите от двете структури, повишава качеството на полицейските услуги, предоставяни от администрацията в полицейското управление – прием на граждани в звено „Български документи за самоличност” и КОС.


Пещера

Тази страница е видяна: 850

 Публикувано от: pamedia на Thursday 29 March 2018 - 12:04:16

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Програмата за управление на Община Пещера на кмета Н. Зайчев ще бъде гласувана в ОбС
Пазарджиклия скъса пагона на полицай в районното управление
Районното управление в Септември се дезинфекцира, гражданите се пренасочват към Пазарджик
Деца аплодираха полицейското куче „Бък” и неговия водач на среща в Районното управление
Днес ще изследват пушачите в Районното полицейско управление за степента на никотинова зависимост
Нов шеф на сектор "Охранителна полиция" в Районното управление на МВР в Пазарджик
Община Пещера ще дари 25 хиляди лева за вътрешен ремонт на сградата на РУ на МВР – Пещера
Кметът на Пещера посети сградата на джамията в центъра на града
Близо 3 милиона лева за ремонта на Околовръстното на Пещера
Шефът на ДГС Пещера увери кмета на Пещера, че добивът на дърва за населението не е заплашенТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.7049 сек., 1.5831 от тях за заявки.