RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Ще изпратя снимка на улицата във Виена - на децата ми, сподели възрастна жена от бул. "Стамболийски" при среща с кмета Тодор Попов

Пазарджик

"Страшно хубаво стана. Благодаря! Аз все разказвах на децата, като се обадят от Виена, колко  добре се получава. Сега ще изпратя снимка на улицата във Виена." Това сподели с кмета Тодор Попов възрастна жена, живееща на ремонтирания булевард "Ал. Стамболийски". Той направи тази сутрин последен оглед, преди окончателното приключване на ремонтните дейности на участъка от булеварда. Жената се изненада, че няма да има откриване, а тя дори го очаквала за съботния ден.

Благодарности и задоволство изразиха и други, по-голямата част от т. нар. "постоянно присъствие", които и днес  бяха наизнесели столове  и се разположили на новите плочки  или бетоново покритие на тротоара. Те бяха и от най-шумните и активни протестиращи през лятото преди началото на ремонта. Днес обаче признаваха :"Което си е хубаво - хубаво е"; "Екстра е"; "Благодарности". Някои вече бяха засадили нискостеблени рози на една от площите, оформена за градинка, и... получиха кметско признание за инициативата си, както и собственик на търговски обект, който бе закупил и собственоръчно засадил фиданка чинар в обособено място за дърво.

Кметът посети и съседната уличка "Найден Геров" по настоятелната  покана на гражданка, оплакваща се от състоянието на контейнер за смет,  разположен по средата на платното.

С довършителните работи около паметника на земеделския трибун Александър Стамболийски , които текат в момента,  приключва най-шумният уличен ремонт в Пазарджик. Освен пейчиците, внасящи допълнителна свежест на няколко места, ще бъдат поставени и кошчета за боклук.


Тодор Попов бе придружен от гл. архитект Кръстю Танков, управителят на "Екохидро" Георги Делчев, чиято фирма извърши ремонтните работи, представители на общинската администрация.


Пазарджик
ПазарджикПазарджик
ПазарджикТази страница е видяна: 2557

 Публикувано от: pamedia на Friday 27 October 2017 - 13:16:34

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
На среща при кмета Тодор Попов ген. Матеев пое ангажимент за график на полигона в Црънча
Проявите за 24 май започват с традиционната среща на кмета Тодор Попов със зрелостниците отличници утре в Пленарна зала
Съветник предлага да се опростят 150 лв. на възрастна жена, загубила дело срещу кмета
Позравление от кмета на Пазарджик Тодор Попов
Поздрав от кмета на община Пазарджик Тодор Попов
Тодор Попов се среща с избиратели от кварталите на Пазарджик
Поздрав от кмета Тодор Попов по случай Първия учебен ден
Поздравление на кмета Тодор Попов по повод Празника на Пазарджик
Празничен поздрав от кмета на Пазарджик Тодор Попов по повод 21 май
Поздрав от кмета на Пазарджик Тодор Попов по повод Деня на НезависимосттаТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.5154 сек., 1.4159 от тях за заявки.