RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Бойка Маринска във Велинград: Всяко управление на БСП завършва с провал

ВелинградНе трябва да допускаме БСП да управлява, защото всеки път това завършва с провал, заяви на среща с избиратели във Велинград водачът на листата на „Реформаторски блок-Глас народен“ Бойка Маринска. Тя призова хората да си спомнят  всички управления на БСП. 
Само силното представителство на „Реформаторски блок-Глас народен“ в Народното събрание може да предотврати начело на България отново да застане социалистическата партия, защото тогава нищо добро не ни очаква“, допълни Маринска. Вярвайте, но бъдете реалисти. Ние в търгове с избирателите и в популизъм няма да участваме. Всичко в управленската програма на Реформаторите е реално изпълнимо, добави Маринска и посочи, че заплатите и пенсиите могат да се повишават плавно, само при ръст на икономиката. За две години в Народното събрание моята дейност е описана в доклад от 50 страници, обобщи работата си Бойка Маринска и допълни, че като председател на Парламентарната комисия по взаимодействие с НПО и жалбите на гражданите е работила по над 2000 сигнала.
Всичко, което се обещава за нереално високи заплати и пенсии е лъжа, фалш и демагогия. Това заяви пред избирателите във Велинград вторият в листата на Реформаторски блок Димитър Петков. По думите му министрите на Реформаторите са били най-атакувани ,защото само те са извършвали реформи. „В цяла Европа сътрудниците на ДС не се допускат в обществения живот, а в България ги изпращаме на най-високото ниво“, каза още Петков и допълни, че ако „гласувате за малките десни партии, вие пускате бюлетина и за тези, които не символизират доброто в България“.
За диференциран подход при определянето на бюджета на училищата и стандарта за ученик се обяви третият в листата на Реформаторски блок Тодор Джамбов. Той обясни, че в тази част Законът за предучилищното и училищното образование трябва да бъде променен. „Училища с малко на брой ученици не могат да получат увеличение на заплатите на педагогическия персонал, заради ограничения бюджет“, поясни Джамбов и добави, че проблемът може да бъде решен само с промяна в закона. Ще настояваме за образованието парите да бъдат с 1 милиард повече, а за култура най-малко 1 % от БВП, каза още Тодор Джамбов.
„Имаме волята открито да говорим за проблемите, но и потенциала да ги решаваме“, каза пред велинградчани кандидатът за народен представител Чавдар Чавдаров. Ние сме запознати с проблемите на местното население. Обявяваме се категорично за реално местно самоуправление, разрешаване на проблемите на малкия и средния бизнес, намаляване на данъчните тежести, както и за справяне с безработицата и ниския стандарт на живот, каза още Чавдаров. Време е да се обединим и гласуваме на 26 март с № 21 в интегралната бюлетина, добави Чавдар Чавдаров.
Програмата на Реформаторски блок е реалистична и обърната към хората, каза пред избирателите кандидатът за народен представител Малина Златева. Нашите приоритети са ясни и те са взаимно свързани-здравеопазване, образование, сигурност, икономика. Реформаторски блок трябва да има солидно представителство в новия български парламент. Само така ние ще можем да реализираме своите идеи и те няма да останат само пожелание.Тази страница е видяна: 768

 Публикувано от: pamedia на Tuesday 21 March 2017 - 11:31:51

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Бойка Маринска: Всяко дете започва да учи българската история с името на Левски
Влизането на Реформаторски блок в парламента гарантира дясно-центристкото управление, увери Бойка Маринска членове и симпатизанти в Лесичово
Приемният ден на Бойка Маринска във Велинград се отлага за 16 март
Народният представител от Реформаторски блок Бойка Маринска открива приемна във Велинград
Бойка Маринска във Велинград: Заплатите на учителите, дисциплината на учениците, всичко е резултат от управлението на държавата
Проектите за добив на волфрам във Велинград и на закона за образованието бяха основни в приемния ден на Бойка Маринска
Въпроси от обществено значение за Велинград поставиха местни жители, посетили приемната на народния представител от Реформаторски блок Бойка Маринска
На 9 март Бойка Маринска - с приемна приемна във Велинград
Екатерина Захариева във Велинград: Всяко домакинство пести по 15 000 лв. и половината от месечните разходи за отопление
Бойка Маринска – с приемен ден в ЛесичовоТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.5180 сек., 1.4180 от тях за заявки.