RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
На среща на Екатерина Захариева във Ветрен започна прием на измамените120 работници в „Костал“

ВетренВодачката на листата на ПП ГЕРБ в Пазарджик Екатерина Захариева осигури работни места за 120 жители на град Ветрен, чийто предишен италиански работодател внезапно се изтегли от страната, оставяйки ги без работа. В читалището на града заедно със Захариева пристигнаха служители на отдел „Кадри“ на немския концерн „Костал“, които започнаха да приемат документите на хората на място.


„ГЕРБ не само обещава работни места, а ги осигурява още преди изборите“, коментира Екатерина Захариева пред излъганите работници. Всички те работеха в обувния цех на компанията „Еко Скарпе“, но от декември не са получавали заплати, а в началото на годината разбрали, че техният собственик – италиански гражданин с постоянно жителство в Албания, е прехвърлил собствеността на фирмата на социално слаба плевенчанка.  Захариева обеща на хората, че ще поиска спешна среща с италианския посланик и ще поиска помощ от властите на страната измамените работници да си получат дължимите заплати. Тя обеща да инициира и проверка на нотариуса, удостоверил прехвърлянето на дружествените дялове.

Жителите на Ветрен ще бъдат назначени в новия завод за автокомпоненти на „Костал“ в Пазарджик, като първоначално ще преминат обучение в Смолян или в Чешката република, като през това време работодателят ще им изплаща и заплата, и командировъчни. Служителите на компанията уточниха, че не е необходим предишен опит или образование.

На срещата с жителите на Ветрен присъстваха кандидатите за народни представители от ГЕРБ Атанас Качаков  - представляващ „Костал Аутомотив Бълария“, Даниела Малешкова и Николай Ангелов, кметът на община Септември Марин Рачев и кметът на град Ветрен Радослав Лютаков.

„За две години не може да се свърши всичко, което не е било направено за две десетилетия – каза Захариева. – Но вчера един човек ми каза, че благодарение на мен не са му откраднали фирмата.“ Правосъдният министър в кабинета „Борисов 2“ припомни, че една от многото законови промени, изработени от екипа и, е в Търговския закон с цел предотвратяване на кражбата на фирми. Поправката предвижда при прехвърлВетреняне на дружествени дялове и смяна на управител задължителна нотариална заверка не само на подписите, но и на съдържанието на протокола от общото събрание на дружеството.

„Всички работодателски организации подкрепят ГЕРБ, защото знаят, че бизнесът може да се развива единствено в стабилна държава. Когато ГЕРБ е на власт, имаме икономически ръст, а когато дойде БСП – дефицит“, заяви пред жителите на град Ветрен Екатерина Захариева. 

Водачката на ПП ГЕРБ и служителите на германската автомобилна компания бяха посрещнати изключително емоциално от местните жители, които обещаха за пореден път да дадат доверие на партията, гласувайки с номер  11 в интегралната бюлетина.


gerb_100317_1.jpgКУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Тази страница е видяна: 1807

 Публикувано от: pamedia на Friday 10 March 2017 - 13:04:28

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Утре Екатерина Захариева ще посети строителната площадка на "Костал", а по-късно Бойко Борисов ще се срещне с жители на Пазарджик
Екатерина Захариева посети строителната площадка на немската фирма "Костал" в Пазарджик и заяви, че ще продължи да работи за привличането на висококачествени инвеститори
ГЕРБ има план за вдигане на всички пенсии, увери Екатерина Захариева на среща в Лесичово
Линиите, на които са работили заразените работници от „КОСТАЛ“, са карантинирани за 24 часа
Приемна на Екатерина Захариева в Пазарджик
Екатерина Захариева - с приемен ден утре в Пазарджик
Екатерина Захариева участва в честването на 3-ти март в Брацигово
Екатерина Захариева регистрира листата на ГЕРБ в Пазарджик
Екатерина Захариева: Професионалното образование е сред приоритетните проекти
Със съдействието на Екатерина Захариева онкоцентърът в Пазарджик получи нов ехограф с видеопринтерТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.5034 сек., 1.4289 от тях за заявки.