RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
В ПГСА отвориха офертите на участниците в обществената поръчка за подмяна на дограма

На 24.01.2012 г. започна работа комисия към ПГСА-гр.Пазарджик, назначена със заповед на директора - инж.Петя Иванова, която да разгледа, оцени и класира постъпилите оферти за участие в открита процедура за възлагане обществена поръчка с предмет: “Избор на изпълнител за строително-ремонтни дейности в ПГСА-гр.Пазарджик”.


   Тази процедура е етап от реализацията на проект JP-14 “Повишаване на енергийната ефективност чрез подмяна на дограма в ПГСА-гр.Пазарджик”, финансиран от безвъзмездната помощ на Японското правителство в подкрепа на структурните реформи в България. Чрез поръчката ще се извърши подмяна на дограмата в основната училищна сграда, учебните работилници, физкултурния салон и общежитието на ПГСА-гр.Пазарджик.

   В работата на комисията, в качество на външен експерт, съгл. чл.34, ал.3 от ЗОП участва инж.Емил Гигов – включен в списъка на АОП от Камара на строителите в България. Участие в заседанието на комисията взеха и представители на фирмите. В обявения срок постъпиха 13 оферти. Това са офертите на : Консорциум „Чех пласт – Вимакт1”, „Техно-енерджи” ООД, Консорциум „Строй-груп”, „Ринг П” ЕООД, Обединение по ЗЗД „АВС – Аланни”, „Пловдивстройресурс” АД, „Монолит” АД, „Радани” ООД, Консорциум „Екострой-Груп”, „Артстрой” ООД, „Термикс ЕС” ООД, „Теолино пласт” ООД, „Руен Холдинг” АД.

   Под председателството на инж.Евтим Янев – председател на КСБ-ОП-Пазарджик, в качество на партньор по проекта, офертите бяха отворени по реда на тяхното постъпване.

   Проверено бе наличието на плик № 3, който съдържа ценовата оферта, като всеки затворен плик бе подписан от 3-ма членове на комисията и представител на фирма, различен от фирмата, чиято документация бе отваряна. Работата продължи с отварянето на плик № 2 – техническа оферта, като всеки лист от документа беше подписан от членове на комисията и представител на една от фирмите.    Председателят на комисията, инж. Евтим Янев, отвори и плик № 1 и запозна присъстващите със списъка на документите, съдържащи се във всяка една оферта на фирмите – участнички.    С това приключи публичната част от работата на комисията.

   Съгласно Заповедта на директора на ПГСА-гр.Пазарджик комисията трябва да приключи своята работа в срок до 24.02.2012 година.

   Прогнозната стойност на поръчката е 291 106 лв. без ДДС.

   Проектът JP 14 “Повишаване на енергийната ефективност чрез подмяна на дограма в ПГСА-гр.Пазарджик” e финансиран от безвъзмездната помощ на Японското правителство в подкрепа на структурните реформи в България, одобрен с решение на КК от 14.06.2011 г. и с вербална нота А-11-71 от 03.08.2011 г. на Японското посолство в Република България. 


Тази страница е видяна: 1130

 Публикувано от: pamedia на Tuesday 24 January 2012 - 17:38:40

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Отвориха офертите по обществената поръчка за ремонта на центъра на Велинград
Отвориха 13-те оферти на фирмите за подмяна на дограмата в Гимназията по строителство и архитектура
Благотворителната акция и в ПГСА - през погледа на участниците
Офертите за „Балона“ се отварят на 26 март
Днес ще бъдат отворени офертите за строителния надзор на Телки дере
Комисията за защита на потребителите проверява офертите за 8 март. Ще има дежурни екипи и по празниците
Изнесен прием за подмяна на лични документи и в данъчното
Осигурени са 1 215 907,00 лв. за подмяна на ВиК и асфалтиране на улици в град Пещера
Община Пещера кандидатства с проект за подмяна на уличното осветление със светодиодно
На заседанието на ОбС-Пещера на 27 февруари ще се обсъждат социалните усруги и проект за подмяна на уличното осветлениеТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.4886 сек., 1.3896 от тях за заявки.