RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Младежката организация на ВМРО в Септември организира конкурс за рисунки на тема "България - моята мила родина"

СъстезаниеЗа четвърта поредна година ВМРО - МО "Христо Ботев" - град Септември, организира състезание за рисунки на деца от 2 до 12 години от Община Септември. Темата е: "България - моята мила родина", съобщи председателят на ВМРО-МО в Септември Кузо Божинов.
Рисунките трябва да са на бял лист, формат А4, могат да бъдат рисувани с моливи, флумастри, боички или пастели. Всяко дете може да нарисува повече от една картина, като основното изискване е да рисува самостоятелно. На гърба на всяка рисунка да бъдат написани трите имена на детето, годините, адрес и телефон за връзка.

Рисунките можете да предавате на председателя на младежката организация на воеводите в Септември - Кузо Божинов /тел. 0887806955/ или да ги изпращате по пощата на адрес: гр. Септември, пл. "Иван Вазов" № 5. Допуснатите рисунки ще бъдат публикувани на страницата на създаденото събитие във фейсбук https://www.facebook.com/events/1517581188550493/. Крайният срок за участие и получаване на рисунките е 2 юни 2016г., до 17 ч. До 19 часа на 10 юни 2016г всеки може да гласува за картините, които харесва в събитието във фейсбук. След това картините ще бъдат оценени и децата с най-добри рисунки ще бъдат наградени. От значение ще са броят на харесванията, както и оценките на комисията по няколко критерия: патриотичност, оригиналност, умение и старание.
Всички допуснати рисунки ще бъдат подредени за изложба, по реда на тяхното постъпване с изключение на класиралите се на челните места, които ще бъдат подредени отделно. На специално тържество по награждаването рисунките ще бъдат предоставени за закупуване на благотворителен търг. Със събраните средства ще бъдат закупени пособия за единственото църковно неделно училище в общината към храм "Свети Харалампий"- гр. Септември.


Тази страница е видяна: 1141

 Публикувано от: pamedia на Wednesday 20 April 2016 - 12:37:09

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Съревнование за разказ на тема "България- моята мила родина" обявиха патриотите от Септември
“Българска история” обявява конкурс за есе на тема „Аз – строител на съвременна България”
Библиотека "Никола Фурнаджиев" обяви конкурс на тема "Моята библиотека - мечта"
Мария Габриел обявява национален ученически конкурс на тема „10 години България в ЕС: резултати и предизвикателства”
Галерия "Ст. Доспевски" организира конкурс за детски рисунки "Коледна магия"
Инициативи за 3 март и на младежката организация на БСП
Младежката организация на ГЕРБ Пазаржик отбеляза Деня на Европа
Младежката организация на ГЕРБ в Панагюрище дава няколко награди за най-харесвани влюбени двойки
Румен Петков и двамата съветници в ОбС-Пазарджик оповестиха готвен протест от Младежката организация на АБВ срещу продажбата на гората край Црънча
Ученици от СУ“Климент Охридски“ в Ракитово - с награди за рисунки и есе на тема "Моето християнско семейство"Този сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.6951 сек., 1.5889 от тях за заявки.