RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Десетки граждани потърсиха съдействие от народния представител Бойка Маринска

ПазарджикДва сигнала до Парламентарната комисия за взаимодействие с НПО и жалбите на гражданите подадоха жители на Пазарджик в рамките на приемната на народния представител от Реформаторски блок Бойка Маринска в областния град.
Жител в района на гарата в Пазарджик изрази възмущението си от състоянието на жп подлеза и улица „Росица“.
Подлезът е в ужасно състояние, няма осветление, няма охрана, стълбите са изключително стръмни. Невъзможно е придвижването на хора с увреждания и майки с детски колички, а това е единственият начин пешеходците да се приберат по домовете си, заяви жената, която е изпращала жалби за състоянието на съоръжението до Министерството на регионалното развитие, Компания „Национална инфраструктура“, кмета на Общината, РИОСВ, но до момента решение на този проблем не е намерено. По думите й 400-те жители на квартала до гарата са изложени на постоянен шумов терор, заради вградените нови колони в района, по които диспечерите съобщават за разписанието на влаковете 24 часа в денонощието. Според подадения сигнал колоните са обърнати с лице към квартала, а не към гарата и това създава изключително напрежение сред живеещите, които са будени всяка нощ. Обидена съм, заяви още жената, която подробно обясни състоянието и на ул. „Росица“, която се наводнява при валежи и обобщи: „Нямаме канализация, по улицата няма тротоари, когато има сняг, тук снегорини не минават“.
Жител на града поиска съдействие от народния представител и Комисията, която Бойка Маринска оглавява във връзка с подадени сигнали от негова страна до Министерството на икономиката и Националния омбудсман за некоректност от страна на мобилен оператор.
Зрелостник от пазарджишка гимназия потърси помощ за отпускане на социална стипендия от висше учебно заведение, в Пазарджиккоето след няколко месеца ще кандидатства. Народният представител изрази готовност за съдействие и обяви, че при успешно полагане на кандидат-студентските изпити и представяне на необходимите документи, същият ще получи правото на безплатно обучение и социална стипендия.
Приемната в Пазарджик бе посетена от десетки граждани от Пазарджик и общината. Следващият приемен ден на народния представител Бойка Маринска ще бъде през месец май.

Тази страница е видяна: 781

 Публикувано от: pamedia на Monday 07 March 2016 - 18:27:25

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Поздравление от народния представител Бойка Маринска
Поздравление от народния представител Бойка Маринска
Великденско поздравление от народния представител Бойка Маринска
Коледно пожелание от народния представител Бойка Маринска
Отчет за дейността на народния представител Бойка Маринска
Празнично приветствие от народния представител Бойка Маринска
Първи приемен ден на народния представител Бойка Маринска
Поздрав по повод Съединението от народния представител Бойка Маринска
Поздравление от народния представител Бойка Маринска по повод Националния празник
20% от децата в частните градини - без такса, предлага народния представител Бойка МаринскаТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 2.0979 сек., 2.0465 от тях за заявки.