RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Михаил Миков подкрепи кандидатите на БСП в община Пазарджик и региона

ПазарджикС химна и последовало изпълнение на "Излел е Делю хайдутин", като поздрав от Петя Буюклиева, започна тазвечерения предизборен концерт на БСП в ДКТ "К. Величков" в Пазарджик. Пред членовете и симпатизантите на социалистите бяха
представени кандидатите за кметове от БСП на общините Брацигово - Мария Мадарова,Райна Мантарова, Пазарджик - Стоян Парпулов,Септември - Сергей Стойнов, Пещера - Йордан Младенов, Белово - Стойко Стефанов, Стрелча - Иван Евстатиев, Сърница - Гюрсел Мусов.

Подкрепата си за тях засвидетелстваха с присъствието си: председателят на НС на БСП Михаил Миков, народните представители Янаки Стоилов и Димитър Димитров, председателят на Областния съвет на БСП Георги Петърнейчев, лидерът на ПД "Социалдемократи" Елена Новева.

С литературно-историческа препратка към лексикализираното заглавие "За кого бие камбаната" започна словото си кандидатът на социалистите за кмет на община Пазарджик Стоян Парпулов и продължи:
"Изборите за кмет на общината и за съветници са най-важните за нас - гражданите на Пазарджишката община. От това как и за кого ще гласуваме зависи нашето бъдеще, зависи как ще живеем.
От всички нас зависи ще има ли промяна или ще се запази сегашното корумпирано статукво, статукво, което е в полза на малцина избрани, които печелят и живеят в лукс и разкош за сметка на мнозинството от нашата община.
Българската социалистическа партия винаги се е стремяла да работи в интерес на хората. Това е нашето разбиране, това е нашето верую. Искаме кмет и общински съветници със социална чувствителност; искаме честни и почтени представители, искаме представители, които да мислят за мнозинството - не за частни икономически интереси и лични облаги; искаме да възстановим законността в управлението; искаме да променим качеството на живот; искаме да строим там, където е необходимо, а не там, където диктуват нечии лични интереси;искаме да Пазарджикосигурим инвестиции, които да променят дълбоко нашата община, инвестиции, които ще осигурят нови работни места - нови инвестиции ще дойдат, когато няма ксорупция. Ние ще се преборим с това позорно явление. Искаме облекчени условия за дейността на инвеститорите и предприемачите, пълна прозрачност при изготвяне на условията и осъществяване на обществените поръчки. Ще подкрепим начинаещите предприемачи, дребните производители на селскостопанска продукция и кооперациите в селата.Искаме да се преборим с равния бич на бедността, искаме да осигурим качествени здравни услуги за всички, искаме качествено образование, искаме масов спорт за децата и за младежта. Искаме промяна!
Знам, че е трудно, но трудностите засилват човешкото усещане за общност. Заедно можем!
Приятели, камбаната бие - за нас. Камбаната бие за гражданите на общината. Камбаната бие за промяна. Да чуем камбанния звън! Нека промяната започне сега и чрез нас!Нека изберем честни и почтени хора. Нека да изберем хора на идеала, а не хора на интереса!  Нека бъдем оптимисти, нека никога не казваме "Не можем!" Ако няма промяна, кой ще е виновен за това? Ние. Ако има промяна, кой ще я извърши? Ние. Но за това е необходимо да победим. И ние ще победим!" Това заяви в края на емоционалното си слово Стоян Парпулов, последван от скандиранията на залата:" Победа!Победа!"

Ние сме тук, за да ви подкрепим, да подкрепим нашите кандидати за кметове и нашите представители в листите, сподели лидерът на БСП Михаил Миков от сцената на театъра.
Аз знам, че нещата тук, в Пазарджик, не бяха прости, когато се решаваше кой да представлява левицата в Пазарджик. В днешно време се нароиха доста партии, партии, които търсят достъп до властта. За които участието в изборите се свежда до това - или да управляваш, или да се отъркаш в управлението, или пък, правейки се на опозиция, да подмениш гласа на хората, обясни Миков. Той коментира избора на БСП да остане в опозиция и правилността на това решение с редица от последвалите парламентарни и правителствени решения.

Аз смятам, че вие в Пазарджик имате един опитен и почтен кандидат, кандидат на Българската социалистическа партия. Имате една листа с хора, които са били в местното самоуправление, с хора, които не са се огъвали под Пазарджикнатиск - политически, икономически, медиен - с хора, които могат да бранят интересите на живеещите и в Пазарджик, и в селата, подчерта Миков и прогнозира, че пътят, по който е тръгнала партийната организация в Пазарджик ще отсее зърното от плявата. "А зърното е със 125 годишна история - с революционни борби, с нелегалност, със социалистическо строителство, с участие в управлението и в опозиция. Защото лявата идея е по-силна, по-голяма и по-дълговечна, отколкото всеки един от нас, записал се в редовете на социалистическата партия", посочи Миков. Той  призова всички да положат много усилия, за да убеждават и пожела една силна, успешна и солидарна помежду членовете на партията кампания.

Концертната програма продължи с изпълнения на Красимира Иванова и Петя Буюклиева.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ Тази страница е видяна: 617

 Публикувано от: pamedia на Thursday 08 October 2015 - 23:35:49

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Михаил Миков: Най-важно е да сме близо до хората
Михаил Миков: Когато няма държава, влизат правилата на джунглата
Михаил Миков: Всички големи проекти заобикалят България заради липса на ясни позиции
Михаил Миков и кандидат-депутатите от БСП участваха в гроздобер край с. Слововица и заявиха подкрепа за подпомагането на овощарството, лозарството и зеленчукопроизводството /видео/
Пълен списък на кандидатите за кмет на Община Пазарджик и на кандидатите за общински съветници
В община Пазарджик кандидатите за местния вот са 631
Вижте 5-те изисквания към кандидатите за омбудсман на община Пазарджик
Проф. Михаил Неделчев: Очевидно спомоществувателството на Община Пазарджик вече е политика, но това задължава повече авторите
Михаил Вешим гостува в региона по проект "Пътуващи писатели"
Захари Карабашев идва в региона заедно с "Пътуващи писатели ООД". Очакваме МИхаил Вешим, Ваня Щерева и Иво СиромаховТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.4022 сек., 1.3481 от тях за заявки.