RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
ГЕРБ ще се борят за 6 общини в Пазарджишка област, Цветан Цветанов представи кандидатите

ПазарджикДнес, когато имаме предстоящи местни избори, трябва да преодолеем единствения наш опонент - популизмът. Аз съм убеден, че потенциалът, управленските програми, визията за развитието на градовете - ГЕРБ предлага реалистични политики, които могат да бъдат реализирани. И ние ще запазим този стил на поведение и не очаквайте от нас да бъдем агресивни, да бъдем популисти и да бъдем тези, които разделят обществото на наши и ваши. Това декларира на пресконференция в Пазарджик председателят на предизборния щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов, на която представи кандидатите за кметове на 12-те общини в Пазарджишка област. 

Цветанов започна представянето от областния град, където кандидат за кмет е Найден Шопов. Според Цветанов Пазарджик се нуждае от пречупване на сегашния модел на управление и заяви намерението да се създаде среда, която да бъде много добра както за местните хора, но преди всичко да бъде насочена и към възможности за външни инвестиции.

Кандидат-кмет на ГЕРБ  за Община Батак е  инж. Атанас Коларов. Човек, който е успял, човек, който е от бизнеса, който може да даде една по-добра визия и да се подготви за новия програмен период, отбеляза Цветанов

Кандидат за Белово е общинският председател на партията  Васил Савов, също бизнесмен и общински съветник.

За община Брацигово ГЕРБ кандидатира бившия депутат Петко Петков, на който се разчита да промени статуквото
Пазарджик
Във Велинград кандидат е  д-р Костадин Коев, който е завършил ветеринарна медицина. "Не може курорт като Велинград да не получи това, което всъщност заслужава  - да бъде визитката на туризма в Пазарджишкия регион. Надявам се всички да проумеят тази промяна и се надявам, че на изборите ще имаме успех", коментира Цветанов.

За втори мандат в община Лесичово ще се бори досегашният кмет  инж. Серьожа Лазаров. "Аз съм убеден, че той има необходимата визия, необходимият потенциал и съм убеден, че ще може да постигне това, което ние очакваме", заяви Цветанов.

Община Панагюрище - това може би е еталонът, емблемата за това как искаме да се развиват общините и как трябва да се реализират европейските проекти. Така зам.-председателят на партията представи кандидатурата на Никола Белишки за втори мандат, като подчерта, че той има признанието на местното население, доказано в резултатите от поредицата избори.

 За община Пещера ГЕРБ издига Николай Зайчев, който в момента отговаря за европейските програми и ппоекти в Община Пазарджик. "Надявам се, че с опита, който е натрупал, ще може да даде заслуженото и да изгради базова администрация в Пещера," поясни Цветанов.

Любомир Петков отново ще е кандидат в Ракитово. "Не винаги в първия мандат можеш да направиш всичко, не винаги в първия мандат можеш да възстановиш щетата, която е нанесена преди това, но аз смятам, че вторият мандат ще бъде много по-силен, много по-успешен и жителите ще усетят много повече тази солидарност от Европа, за която всички ние говорим", обясни Цветан Цветанов.

За община Септември кандидатът е Марин Рачев. "Това е един млад човек, свързан е с бизнеса. Надявам се, че всичко  това, което ще направи след изборите с енергията и ентусиазма, който ще бъде много по-голям, и с европейските средстваще можем да подобрим и данаправим Септември една по-добра община за живеене", каза заместникът на Бойко Борисов.


В община Стрелча кандидатът на ГЕРБ е  Васил Цветков - инженер, доктор по геодезия. Цветанов заяви, че Стрелча се нуждае от истинско развитие и както и Велинград може да развива много сериозен туризъм.

Учителят Аки Пехлеван е кандидатът за Сърница. Искаме за жителите на малките общини да им създадем условия да останат там. Най-младата община - 265-тата, има много потенциал, отбеляза Цветан Цветанов.
 Той пожела успех на всички кандидати на ГЕРБ в област Пазарджик и заяви, че ще се борят за 6 от 12-те общини в региона.


Тази страница е видяна: 2179

 Публикувано от: pamedia на Monday 31 August 2015 - 18:33:01

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов ще посети общини от област Пазарджик на 21 октомври
Найден Шопов е новият областен координатор на ГЕРБ, представи го Цветан Цветанов
Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов ще посетят област Пазарджик
Пазарджишка област не иска промяна, четирима от кметовете на ГЕРБ печелят на първи тур, в други две общини също са преизбрани досегашните кметове
Цветан Цветанов анализира пред актива в Пазарджик резултатите по общини и очерта предимствата на системните партии
Цветан Цветанов ще проведе работно посещениe в Област Пазарджик
Бойко Борисов и Цветан Цветанов откриха предизборната кампания на ГЕРБ в Пазарджик /видео/
Цветан Цветанов и кметове от ГЕРБ се срещнаха с председателя на Европейската народна партия Жозеф Дол
Цветан Цветанов ще открие Седмата политическа академия на Жени ГЕРБ във Велинград на 3 ноември
АБВ обяви кандидатурите си за кметове на още 5 общини от Пазарджишка областТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.4898 сек., 1.3890 от тях за заявки.