RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
„Фермата” на bTV ще е в Капитан Димитриево, у бай Георги

Георги МихайловПоредното риалити шоу по bTV ще се реализира в станалото известно с обгазяванията си пещерско село Капитан Димитриево. Това става ясно от информация на PR агенция, обслужваща предаването, в която се припомня, че остава по-малко от месец до старта на най-новия телевизионен риалити формат „Фермата” по bTV. 
В голямото приключение ще се включат 16 авантюристи, които ще трябва да оцелеят без всякакви удобства от съвременността. Те ще попаднат в изоставена ферма без ток, вода и канализация. И за да успеят, трябва сами да построят всичко от нулата. В цялото това предизвикателство ще им помага...СТОПАНИНЪТ на фермата.

Георги Михайлов, от Капитан Димитриево, ще бъде ментор на 16-те участници в продължение на три месеца. Той ще им дава задачи, ще оценява тяхното изпълнение и ще дава оценка, от която ще зависи дали участниците ще получат награди или не, за да могат да живеят по-добре във фермата! В предаването “Фермата” го отвежда голямата му мечта да участва във вдъхновяващ младите хора проект, който да обърне народа обратно към земята и простия, но истински живот.
„Тук има всичко необходимо, за да живеят участниците нормално”, разказа днес в „Тази сутрин” Георги. „Само че трябва да си го заработят! Имаме градина със зеленчуци, ако го стопанисат – ще ядат. Ако се грижат добре за фермата  - ще има и награди – овце, кози,

крави, агнета. Кокошки, за да се изхранят. Ако не работят, няма да получат нищо!”. Бай Георги обещава да научи своите ученици как да се грижат за животните, как да правят грънци и прибори за хранене, да приготвят кисело мляко и ракия.  

В биографичната справка се посочва, че Георги Петров Михайлов е роден през 1960 г. в село Капитан Димитриево, обл. Пазарджик. Получава средното си гимназиално образование в Брацигово. Семеен с две деца. Умения: производство на картофи, оглеждане на тютюн, овцевъдство, животновъдство, производство на сирене и млечни произведения, хлебарство, готварство, строителство. През 1976 година бащата на Георги купува 56 овце, които за 15 години нарастват до 160. Всички грижи за животните са поделени  между членовете на семейството: израждане, доене, паша, стригане...
Днес бай Георги е убеден, че е единственият човек в България, който сам може да подстриже вълната на 160 овце за един ден!
Стопанинът на „Фермата” работи известно време в сектор “Строителство” – може да построи всичко от нищо.  След политическите промени от 89 година, Георги Михайлов отваря собствена мандра и фурна. Отношението му към вкусната и качествена храна го кара макар и в зряла възраст да изкара курс по готварство – професия, с която бай Георги изхранава семейството си и до днес.
Тази страница е видяна: 2404

 Публикувано от: pamedia на Wednesday 26 August 2015 - 11:44:18

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Цех за пластмаса е горял в Капитан Димитриево
Възстановено е движението по пътя Радилово - Капитан димитриево
Движението за Пещера се пренасочва през Капитан Димитриево
Европейската комисия се захваща с обгазяването на Капитан Димитриево
Над 3 кг суха марихуана е открита в частен дом в Капитан Димитриево
Откриха нива с канабис край Капитан Димитриево
Сушилня за марихуана с 21 кг продукция е разкрита в Капитан Димитриево
31-годишен от Капитан Димитриево насял канабис в дядовия двор
В Радилово и Капитан Димитриево се готвят за празника Трифон Зарезан
Отпуснати са средства за основен ремонт на мост в с. Капитан ДимитриевоТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.8401 сек., 1.7220 от тях за заявки.