RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
13 панагюрски ученици поеха ръководството на „Асарел-Медет“АД за ден

Асарел-Медет, Тринадесет ученици от панагюрските гимназии се включиха в инициативата „Мениджър за един ден“. Тя се проведе в цялата страна на 25 март по инициатива на „Джуниър Ачийвмънт“.  Възпитаниците на Професионалната гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм и СОУ „Нешо Бончев“ бяха посрещнати от изпълнителния директор инж. Делчо Николов и ръководителя на отдел „Персонал“ Христина Станчева.
„Добър мениджър не се става за един ден. Нужни са години труд, упоритост и много четене“, заяви в приветствието си към младежите инж. Делчо Николов. „Няма срамна работа. Аз съм започнал като обикновен работник с лопата, след това станах началник смяна, началник участък, преминах през цялата йерархия на предприятието и в момента съм изпълнителен директор. Но не спирам да чета и да се усъвършенствам всеки ден. Друг път към успеха няма, нищо не идва даром, всичко е във вашите ръце“, заяви изпълнителният директор на „Асарел-Медет“АД. След това те посетиха откритата експозиция и музей на дружеството, а също и  диспечерската станция на рудник „Асарел“. По-късно бъдещите мениджъри бяха разпределени по работните си места в компанията. Единадесетокласникът Кристиян Байряков пое поста на изпълнителния директор инж. Делчо Николов. Директорът „Производствено-технически дейности“ инж. Иван Чолаков пък отстъпи офиса си на десетокласника Георги Цвятков. Възпитаникът на професионалната гимназия Стефан Кеков пое ръководството на цех „Рудник“, а началник цех „Обогатителна фабрика“ стана Ганчо Воденичаров от същото училище. Ангел Кокотанеков замени директора на дирекция „Финансово-икономическите дейности“ в „Асарел-Медет“АД и прокурист на дружеството Момчил Михайлов, а Павел Бодуров отдел „Ремонт на обогатителна фабрика, водно-отпадно стопанство, пречиствателна станция и цех екстракция и електролиза“. Ръководител отдел „Рудничен ремонт и централна ремонтна база“ стана Станимир Димитров, а деветокласничката Диана Тилева пое счетоводството в дружеството. Галя Барухчиева оглави финансовия отдел, а главен юрисконсулт в този ден бе Виктория Колибанекова. Ръководител отдел „Персонал“ бе 9 – класничката Николета Василева, а Таня Машева и Нелина Петришка станаха част от отдел „Екология“ и „Управление на водите“. 
 „Имаме нужда от млади и местни специалисти като Вас и Ви чакаме един ден да се върнете в „Асарел-Медет“АД“, заяви пред 13- те участници в инициативата „Мениджър за един ден“ ръководителят на отдел „Персонал“ в дружеството Христина Станчева.
Тази страница е видяна: 768

 Публикувано от: pamedia на Wednesday 25 March 2015 - 19:01:56

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Половинвековният юбилей на „Асарел-Медет” събра хиляди в Панагюрски колонии
„Асарел-Медет” АД ще празнува Деня на миньора отново на Панагюрски колонии
„Асарел-Медет“ дари 5 хиляди лева за с. Бисер. Ръководството призова работниците да подпомогнат пострадалите
Ръководството и синдикалните съвети на "Асарел Медет" АД честитят Деня на миньора
Поздравление от ръководството и синдикалните организации на "АСАРЕЛ-МЕДЕТ" АД по повод Националния празник
Нови 25 ученици прекрачиха прага на „Асарел-Медет“ по програмата за дуално обучение
Ученици поеха управлението и в Областната администрация
13 ученици бяха мениджъри за един ден в "Асарел-Медет"
Първа смяна ученици се настани в обновения лагер в Панагюрски колонии
Двадесет и двама ученици от двете панагюрски гимназии ще получат стипендии по проекта „Образование за всички“Този сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.6408 сек., 1.5320 от тях за заявки.