RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Областният управител ще организира среща на местния бизнес с представители на Българо-руската търговско-промишлена палата

Трендафил ВеличковОбластният управител Трендафил Величков се срещна днес с ръководителя на търговското представителство на Руската Федерация в Република България, Игор Илингин.  Гостът посети Пазарджик по покана на областния управител. По време на срещата бяха обсъдени възможностите за привличане на руски инвестиции в региона и участие на представители на бизнеса от областта в предстоящото в края на м. май търговско изложения в Русия, което се организира от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия в партньорство с търговското представителство на Руската Федерация в Република България.

    Областният управител запозна търговския представител с проекта на новото икономическо портфолио на областта, което се изготвя в момента и ще бъде предоставено на всички чуждестранни инвеститори и дипломатически мисии, които проявяват интерес към България и област Пазарджик.  Игор Илингин благодари за поканата и каза, че област Пазарджик е привлекателно място за руските туристи, които посещават основно СПА столицата на Балканите – Велинград. Руски компании реализират в България проекти в селското стопанство, строителството и имат изявен интерес за участие в консорциуми.
По време на срещата беше решено, че с подкрепата на търговското представителство на Руската Федерация в Република България, областният управител ще организира среща с представители на Българо-руската търговско-промишлена палата, на която ще бъдат поканени фирми и сдружения от област Пазарджик.


Тази страница е видяна: 897

 Публикувано от: pamedia на Wednesday 11 March 2015 - 16:59:06

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Председателят на Българо-руската търговско-промишлена палата ще има среща с бизнеса в Пазарджик
Българската търговско-промишлена палата ще отбележи в Пазарджик 120-годишния си юбилей
Областният управител на Пазарджик Стефан Мирев е домакин на българо-турски бизнес форум
Областният управител - на среща с учителите пенсионери по повод 24 май
Областният информационен център организира допълнителна информационна среща
Среща на общинските кметове в Стрелча с участието на екоминистъра организира областният
Областният организира работна среща за депото с участието на екоминистъра и кметовете на общините
Областният организира работна среща по проблеми, свързани с промяна собствеността на летовище „Св. Константин“
Да върнем Пазарджишка област на картата на икономическия растеж, призова областният управител на среща със Сдружението на предприемачите
Областният управител Стефан Мирев ще се среща с ръководството на МРРБ за ремонта на пътя за Нова Махала и ФотиновоТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.5280 сек., 1.4488 от тях за заявки.